Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Celler acollirà aquest dissabte el festival “No Woman No Fest” La cita, organitzada per La SoniK dins els actes del Dia Internacional de les Dones, donarà cabuda a diverses disciplines artístiques https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Celler acollirà aquest dissabte el festival “No Woman No Fest”

La cita, organitzada per La SoniK dins els actes del Dia Internacional de les Dones, donarà cabuda a diverses disciplines artístiques

"No Woman No Fest" està impulsat per La SoniK.
"No Woman No Fest" està impulsat per La SoniK

L’entitat musical La SoniK, amb el suport de l’Ajuntament, Rubí Sociocultural e Integración, el CRAC i Obre els ulls, organitza aquest dissabte a partir de les 12 h el festival multidisciplinari No Woman No Fest. L’esdeveniment tindrà lloc al Celler en el marc dels actes del Dia Internacional de les Dones.

Actuacions musicals, exposicions fotogràfiques, pintura, dansa, poesia i performances són els ingredients d’aquest festival, que té com a objectiu educar i conscienciar la ciutadania de totes les edats sobre totes aquelles qüestions que envolten el 8 de març.

Des de les 12 h, les persones assistents podran gaudir d’activitats impulsades per diverses entitats: lectures a càrrec del col·lectiu d’estudiants de filosofia de la UAB,  propostes per als més petits organitzades pels esplais i agrupaments, i la taula rodona Dona migrant, amb la participació de Salma Amazian, militant antiracista i contra la islamofòbia, Fatiha El Mouhali, tècnica en l'àmbit d'immigració, i Carmen Juares, activista en Dones Migrants Diverses per la dignificació de la feina de la llar i les cures. La jornada continuarà amb un dinar popular amb música (14 h), la presentació de la revista Obre els ulls (17 h), la tercera edició de la Poetry Jam (17.15 h) i les actuacions ben entrada la nit de Marta B, Alba Mirás, Mia Fuentes, L’Arenga, Chapaos a la nueva, PD Peluda i els DJ de La SoniK.

El col·lectiu SIArt s’encarregarà d’ambientar la plaça del Celler.

El castell de les princeses lliures
En el marc del Dia Internacional de les Dones, aquest dijous ha tingut lloc una altra activitat impulsada per col·lectius joves de la ciutat. En aquest cas, el Grup Feminista les Rebel ha organitzat a l’Espai Jove Torre Bassas l’experiència El castell de les princeses lliures, pensada per reflexionar i deconstruir els mites tòxics de l’amor romàntic.