Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal de la Gent Gran entrega els premis del XVI Concurs de Poesia i Narrativa L’acte ha comptat amb la presència del regidor de Cultura, Moisés Rodríguez https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Casal de la Gent Gran entrega els premis del XVI Concurs de Poesia i Narrativa

L’acte ha comptat amb la presència del regidor de Cultura, Moisés Rodríguez

Un moment de l’entrega de premis del concurs (foto: Localpres).
Un moment de l’entrega de premis del concurs (foto: Localpres)

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Rubí, Moisés Rodríguez, ha presidit l’entrega de premis del XVI Concurs de Poesia i narrativa del Casal de la Gent Gran. El certamen emmarcat en les Festes de la Primavera de l’entitat ha culminat amb l’actuació del grups de Coral i Gòspel del Casal. L’acte ha reunit un gran nombre d’usuaris i usuàries de l’equipament del carrer Magallanes.

En total s’han repartit una dotzena de premis distribuïts en les següents categories: poesia en català, poesia en castellà, narrativa en català i narrativa en castellà. Per a cadascuna d’elles s’han lliurat tres guardons, un per part de la Generalitat de Catalunya, un altre per l’Ajuntament i un tercer per l’Associació de la Gent Gran i el seu Entorn.

Estem molt orgullosos d’acompanyar la gent gran de la ciutat, aquest cop, en un concurs literari que recull en moltes ocasions l’experiència vital dels seus autors. Els felicitem per tots els seus textos i els animem a participar de nou l’any que ve”, diu Rodríguez.

Les Festes de la Primavera del Casal continuen el 16 de maig amb l’actuació dels grups de Country i Sevillanes del Casal; l’espectacle del grup Xou del Casal el 22 de maig i la mostra de Balls de saló i de Sardanes el 28 de maig.

El Casal és un equipament cívic destinat al col·lectiu de les persones grans. Té la finalitat de promoure'n el benestar i la participació com a membres actius de la societat. En el marc del civisme com a eix vertebrador, ofereix a les persones usuàries serveis i activitats i col·labora amb el teixit associatiu cedint a les entitats l'ús d'espais per fer activitats de caràcter cívic i social. Així, al voltant del Casal de la Gent Gran han nascut diferents entitats culturals com ara l'Associació de Gent Gran de Rubí o el Casal Xou de la Gent Gran.