Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El carrer Duran i Bas està tallat al trànsit com a conseqüència d’un solc a la calçada SOREA, l’empresa concessionària del servei d’aigua a la ciutat, passarà una càmera per la xarxa de clavegueram per poder comprovar l’abast de l’afectació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El carrer Duran i Bas està tallat al trànsit com a conseqüència d’un solc a la calçada

SOREA, l’empresa concessionària del servei d’aigua a la ciutat, passarà una càmera per la xarxa de clavegueram per poder comprovar l’abast de l’afectació

La línia L2 de l’autobús urbà modifica el seu recorregut entre les parades Magallanes i CAP Anton de Borja.
La línia L2 de l’autobús urbà modifica el seu recorregut entre les parades Magallanes i CAP Anton de Borja

Les tasques de reparació d’una incidència al carrer Duran i Bas han posat al descobert aquest dilluns al migdia un solc important sota el paviment d’asfalt en aquesta via. Després que SOREA, l’empresa concessionària del servei d’aigua a la ciutat, hagi fet una primera valoració sobre el terreny, s’ha optat per tallar el trànsit rodat en el tram afectat ─entre els carrers Bartrina i Cervantes─.

Aquest mateix dilluns, SOREA passarà una càmera per la xarxa de clavegueram per poder comprovar l’abast de l’afectació i, així, poder planificar la reparació del col·lector. Demà dimarts s’obrirà un forat per tal de poder dur a terme les tasques oportunes. Es calcula que l’afectació de trànsit com a conseqüència d’aquestes obres de reparació tindrà una durada aproximada d’una setmana.

Recorregut alternatiu del bus urbà
Des d’aquest dilluns al migdia els vehicles no poden circular pel tram del c. Duran i Bas comprès entre els carrers Bartrina i Cervantes. Els autobusos de la línia L2 (groga) que passen habitualment per aquesta via es desvien just a l’alçada de la parada Magallanes, adoptant el recorregut de la línia L4 (blava). Amb motiu d’aquest canvi queden anul·lades temporalment les parades Lluís Ribas, Duran i Bas i Progrés. Els combois tornen a recuperar l’itinerari habitual a la parada CAP Anton de Borja.