Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El camp del 25 de Setembre acollirà la 4a Jornada de Futbol Femení del Vallès Occidental–Terrassa L’activitat, que se celebrarà de manera simultània a les 14 seus de la Federació Catalana de Futbol, tindrà lloc el proper 16 de maig https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El camp del 25 de Setembre acollirà la 4a Jornada de Futbol Femení del Vallès Occidental–Terrassa

L’activitat, que se celebrarà de manera simultània a les 14 seus de la Federació Catalana de Futbol, tindrà lloc el proper 16 de maig

Albert Montull i Juan López, presentant la 4a Jornada de Futbol Femení del Vallès Occidental–Terrassa (foto: Localpres).
Albert Montull i Juan López, presentant la 4a Jornada de Futbol Femení del Vallès Occidental–Terrassa (foto: Localpres)

La Federació Catalana de Futbol ha escollit el camp municipal Grup 25 de Setembre de Rubí per celebrar la 4a Jornada de Futbol Femení corresponent a la zona del Vallès Occidental–Terrassa. L’activitat tindrà lloc el dilluns 16 de maig de manera simultània a les 14 seus federatives, repartides per tota Catalunya. Aquest és el quart any consecutiu que la Federació organitza aquesta iniciativa, que té per objectiu promoure el futbol entre les noies amb edats compreses entre els 6 i els 16 anys que no són practicants habituals d’aquest esport.

El regidor d’Esports, Juan López, ha donat les gràcies a la Federació Catalana de Futbol pel fet d’haver triat Rubí per organitzar aquest esdeveniment: “Ens sentim molt afalagats i agraïm molt a la Federació que hagi tingut en compte la nostra ciutat, a través de les instal·lacions del CF Juventud 25 de Septiembre. Esperem que el dia 16 hi hagi una alta participació”. López també ha comentat que si bé és cert que “tradicionalment el món del futbol ha estat dominat pels homes, cada vegada són més les noies que s’interessen per aquest esport. Per a l’Ajuntament de Rubí és un plaer col·laborar en la promoció del futbol femení de la nostra ciutat”.

Per la seva banda, el directiu responsable de la Comissió de futbol femení i delegat al Vallès Occidental de la Federació Catalana de Futbol, Albert Montull, ha assegurat que “s’ha apostat per Rubí perquè és una ciutat molt activa. Creiem que a Rubí s’està treballant molt bé. A més, el Juventud 25 de Septiembre té molta sensibilitat envers les noies: actualment té 32 noies a les seves files”.

La jornada que se celebrarà a Rubí està oberta a la participació de totes les nenes de la demarcació de Terrassa. “No cal que hagin jugat a futbol, sinó senzillament que tinguin ganes de practicar aquest esport i provar-ho. També poden venir nenes que ja practiquin altres esports, igual que hi ha nenes que juguen a futbol que voldran provar altres disciplines. Al final, el que hem d’intentar tots és que la noia pugui fer l’esport que li convingui o que li interessi més sense cap problema”, ha assegurat Montull.

Jornada per promocionar el futbol femení
La Jornada de Futbol Femení arrencarà a les 9.30 h amb la distribució per grups de les participants inscrites. Entre les 10 i les 12.30 h tindrà lloc una sessió tècnica on es podran practicar exercicis en diverses estacions de joc: domini de la pilota, tècnica individual, rondos, xuts a porteria, mini partits, llançament de faltes i penals, control i passades i manteniment de la pilota. Per últim, a partir de les 12.30 h s’han programat partits amistosos amb els equips territorials femenins sub 12, sub 14 i sub 16.

Tota la informació relativa a les inscripcions, que són gratuïtes, es pot trobar a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol (www.fcf.cat) o bé a les diferents delegacions de l’entitat. Les Jornades de Futbol Femení sempre han gaudit d’una molt bona resposta. A la passada edició, unes 2.000 jugadores van participar en aquest esdeveniment. 

Imatges relacionades

El CF Juventud 25 de Septiembre treballa intensament el futbol femení (foto: Localpres)
El CF Juventud 25 de Septiembre treballa intensament el futbol femení (foto: Localpres)