Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El c/ Terrassa quedarà tallat al trànsit dijous al matí per unes obres de renovació del col·lector del c/ Justícia Al setembre, l’Ajuntament té previst dur a terme un projecte de remodelació integral del centre històric, que també contempla aquesta zona https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El c/ Terrassa quedarà tallat al trànsit dijous al matí per unes obres de renovació del col·lector del c/ Justícia

Al setembre, l’Ajuntament té previst dur a terme un projecte de remodelació integral del centre històric, que també contempla aquesta zona

Aquest dijous, la cruïlla entre els carrers Terrassa i Justícia quedarà tallada per unes obres de millora al col•lector.
Aquest dijous, la cruïlla entre els carrers Terrassa i Justícia quedarà tallada per unes obres de millora al col•lector

El proper dijous 30 d’abril, l’Ajuntament de Rubí té previst finalitzar les obres de renovació d’un tram del col·lector del c/ Justícia, una actuació inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015. Entre les 10 h i les 13 h aproximadament, es durà a terme una darrera actuació interior al pou de clavegueram de la cruïlla entre els carrers Justícia i Terrassa. Mentre s’executin aquests treballs serà necessari tallar el trànsit al c/ Terrassa. A la tarda, la circulació quedarà restablerta en aquest punt.

Al c/ Justícia, però, encara hi ha prevista una altra actuació de millora. I és que al setembre, el Consistori té previst executar el projecte de remodelació integral del centre històric ─també inclòs al Pla d’inversions─ que, entre d’altres, afectarà aquesta via. Per aquest motiu, el c/ Justícia es deixarà formigonat, és a dir, sense la capa final d’asfalt, a l’espera que s’asfalti de manera definitiva al setembre. Durant aquests mesos, els vehicles hi podran circular sense cap problema.

Renovació de col·lectors
El projecte de renovació dels col·lectors del nucli urbà contemplava quatre actuacions. Fins ara ja s’ha millorat la xarxa de clavegueram dels carrers Cal Príncep (entre els carrers Pintor Murillo i General Prim) i Llobateras (entre Poeta Virgili i Doctor Turró). Després del col·lector del c/ Justícia, ara és el torn del que està ubicat al c/ Mare de Déu del Pilar (entre Ulloa i General Castaños). Aquesta darrera actuació té un termini d’execució d’entre quatre i cinc setmanes.