Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ‘Rubiemprèn’ tractarà els sectors que ofereixen noves oportunitats per emprendre Gonzalo Bernardos, professor d’economia de la Universitat de Barcelona, obrirà la jornada amb una conferència sobre les perspectives de futur en emprenedoria https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El ‘Rubiemprèn’ tractarà els sectors que ofereixen noves oportunitats per emprendre

Gonzalo Bernardos, professor d’economia de la Universitat de Barcelona, obrirà la jornada amb una conferència sobre les perspectives de futur en emprenedoria

Gonzalo Bernardos obrirà la jornada (foto: Localpres.).
Gonzalo Bernardos obrirà la jornada (foto: Localpres.)

La jornada Rubiemprèn 2016, organitzada per l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) de l'Ajuntament de Rubí, se celebrarà el pròxim 17 de novembre al Fòrum de la Masia de Can Serra sota el títol Sectors Econòmics Emergents, Noves Oportunitats per Emprendre. La cita anual de l'emprenedoria reflexionarà sobre les perspectives de futur d'aquesta forma de negoci i les repercussions que se'n poden derivar a Rubí i al Vallès Occidental a través de la conferència que obrirà la jornada a càrrec del professor d'Economia de la Universitat de Barcelona, Gonzalo Bernardos.

Rubiemprèn s'adreça a persones emprenedores, empresaris i empresàries i responsables de companyies que volen conèixer com treballen altres empreses per seguir sent competitives. La part central de la jornada girarà al voltant de cinc experiències d'emprenedoria que han resultat exitoses. Dolors Parra, de l'agència de viatges Baraka; Pau Fernández, del Somewhere Cafè; Aleix Camps, de Inmobiliaria Exes; Abel Veladez, de Arditec Solucions Informàtiques i Rosa Maria Caro i Roser Bogonyà d'Inventem SL exposaran els seus testimonis com a persones que han apostat per l'emprenedoria i explicaran com han volgut innovar en els seus respectius sectors. Els cinc ponents obriran un col·loqui amb els assistents i atendran les seves preguntes.

El Rubiemprèn arrencarà a les 10 h amb l'obertura oficial a càrrec de l'alcaldessa, Ana María Martínez, i es tancarà amb la participació del regidor responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto. "L'administració local ha de treballar per facilitar la creació d'ocupació de qualitat i, en aquest sentit, les persones que decideixen emprendre són una peça clau de la reactivació econòmica. Estem molt orgullosos de les opcions i el suport que a través de l'OSE donem als emprenedors i reivindiquem aquesta trobada anual", diu Güeto. Olga González, coordinadora de l'Àmbit de Promoció Econòmica parlarà precisament durant el Rubiemprèn de l'emprenedoria a la ciutat i dels avantatges d'emprendre a Rubí.

Les persones interessades a assistir al Rubiemprèn, poden formalitzar la inscripció, de manera gratuïta, a través d'aquest formulari.

Rubindústria, en directe al web de Rubiempresa

Dijous 20 d'octubre s'afegeix al cicle de jornades econòmiques especialitzades el Rubindústria, una cita dedicada exclusivament al sector industrial i que en aquesta primera edició es dedicarà a la Indústria 4.0.

El Rubindústria tindrà lloc entre les 9 i les 13 h al Fòrum de la Masia de Can Serra i es podrà seguir en directe a través de streaming al web www.rubiempresa.net

La jornada compta amb la col·laboració de l'Associació d'Empreses d'Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya (ASEITEC), CECOT Rubí i el Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.