Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 18 de març comencen les obres de millora del paviment d’un tram del carrer de Can Bosc, a Sant Muç Els treballs, que s’allargaran una setmana aproximadament, comportaran el tall del carrer, tot i que el veïnat podrà accedir als seus pàrquings https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El 18 de març comencen les obres de millora del paviment d’un tram del carrer de Can Bosc, a Sant Muç

Els treballs, que s’allargaran una setmana aproximadament, comportaran el tall del carrer, tot i que el veïnat podrà accedir als seus pàrquings

L'actuació se centrarà al tram del c. Can Bosc entre l'av. Can Tapis i el c. Avellaners (foto: Ajuntament ─ Localpres).
L'actuació se centrarà al tram del c. Can Bosc entre l'av. Can Tapis i el c. Avellaners (foto: Ajuntament ─ Localpres)

Properament es duran a terme diverses actuacions de millora a la urbanització de Sant Muç, incloses al Pla d’inversions. Els treballs, que pretenen adequar la calçada i les voreres de determinats espais, se centraran al carrer de Can Bosc, a l’avinguda de Can Tapis i al carrer de la Pineda.

La primera d’aquestes actuacions s’iniciarà el dilluns 18 de març al tram del c. Can Bosc comprès entre el c. Avellaners i l’av. Can Tapis. Es tracta d’una via molt transitada dins la urbanització de Sant Muç, que actualment compta amb zones de paviment força degradades. Les obres consistiran en millorar el paviment asfàltic d’aquesta part del carrer. Els treballs tenen una durada prevista d’una setmana i comportaran restriccions de trànsit, tot i que es permetrà la circulació del veïnat. L’actuació l’executarà l’empresa ROGASA per un import de 48.317,94 euros.

A principis d’abril és previst que comencin les obres de millora de la vorera de l’avinguda de Can Tapis, entre el carrer Bellpuig i el carrer del Camí. L’empresa Tempo Obras e Infraestructuras SLU serà l’encarregada de dur a terme els treballs amb un pressupost de 48.327,25 euros i un termini previst d’execució d’aproximadament un mes. L’actuació es realitzarà en un tram d’uns 2,4 km, del qual es repararan uns 700 m2 de voreres aixecades. També es reposaran els escocells malmesos i es col·locaran correctament aquells s’hagin mogut.

Per últim, s’actuarà al carrer de la Pineda, on es renovarà el ferm del tram comprès entre el c. Poniol i l’av. Can Tapis. Aquesta actuació encara no té programada la data d’inici.