Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

edRa posa en marxa el concurs de màscares de Carnaval a Instagram Les obres es poden presentar fins al 5 de febrer a través d’aquesta xarxa social amb l’etiqueta #34concursdemascares https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

edRa posa en marxa el concurs de màscares de Carnaval a Instagram

Les obres es poden presentar fins al 5 de febrer a través d’aquesta xarxa social amb l’etiqueta #34concursdemascares

Detall del cartell del concurs de màscares d’aquest any (foto: edRa).
Detall del cartell del concurs de màscares d’aquest any (foto: edRa)

El 34è concurs de màscares de Carnaval de l’escola d’art i disseny edRa es vehicularà a través de la xarxa social Instagram, de manera que no requerirà cap tipus de presencialitat. Per tal de fer compatible el concurs amb les mesures de seguretat per evitar contagis de la Covid-19, l'Associació d'alumnes i exalumnes d’edRA emplaça als participants a publicar una fotografia de la seva màscara posada en el rostre d’una persona al seu perfil públic d’Instagram amb l'etiqueta #34concursdemascares. Paral·lelament, cada artista haurà d’omplir una butlleta de participació i enviar-la per correu electrònic a concurs@artedra.net. Un cop rebuda la butlleta i comprovada la publicació de la fotografia a Instagram, la màscara serà registrada com a participant del concurs.

Com cada any, el certamen s’estructura en tres categories segons l’edat dels participants: de 4 a 9 anys, de 10 a 15 anys i majors de 16 anys. Els participants menors d’edat poden fer la publicació a través del perfil d’un tutor legal i, si no es disposa de perfil a Instagram, caldrà enviar la fotografia al correu concurs@artedra.net juntament amb la butlleta de participació. En aquest cas, el centre publicarà la imatge al perfil d’Instagram de l’escola @edradisseny. Cada participant pot presentar una única obra que no hagi participat a cap concurs amb anterioritat.

El termini de presentació de les obres es tancarà divendres 5 de febrer a les 21 h i les obres guanyadores es donaran a conèixer a través del perfil d'Instagram de l'escola l'11 de febrer, dijous gras, a les 19.30 h.

Tots els i les participants menors de 9 anys rebran un regal sorpresa, l’obra guanyadora d’entre 10 i 15 anys es premiarà amb 70 euros en material artístic i la persona participant de 16 anys o més que presenti la millor màscara rebrà material artístic per valor de 100 € i podrà assistir a un taller de l’escola durant un trimestre. Les bases completes del concurs es poden consultar a la pàgina web d’edRa.