Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diversos espais de la ciutat incorporen equipament lúdic Sis taules d’escacs i sis de tennis taula s’instal·laran a diferents punts de Rubí a proposta dels infants de la ciutat a través de la seva participació als Pressupostos Infantils i Juvenils 2020 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Diversos espais de la ciutat incorporen equipament lúdic

Sis taules d’escacs i sis de tennis taula s’instal·laran a diferents punts de Rubí a proposta dels infants de la ciutat a través de la seva participació als Pressupostos Infantils i Juvenils 2020

La taula d’escacs que s’ha instal•lat al Parc de la Serreta (Foto Ajuntament de Rubñi).
La taula d’escacs que s’ha instal•lat al Parc de la Serreta (Foto Ajuntament de Rubñi)

Els infants de Rubí disposaran d’una desena de noves instal·lacions lúdiques a diferents punts de la ciutat. Aquesta és d’una de les propostes que es van vehicular a través dels Pressupostos Participatius Infantils i Juvenils de 2020. Aquest dijous ha començat la seva instal·lació que s’allargarà uns dies. De moment, el parc de la Serreta ja compta amb aquestes novetats.

En concret, s’instal·laran sis taules d’escacs i quatre més de tenis taula. Aquests elements es repartiran entre el Parc de la Pau i la Natura, la plaça Marquès de Barberà, l’avinguda de les Olimpíades i el Parc de la Serreta,  que comptaran amb els dos tipus de taula. De la seva banda, la plaça del Mercat Municipal i la del Doctor Guardiet acolliran cadascuna una taula per practicar els escacs.

Les taules es fixen al terra per evitar el seu desplaçament o robatori. A més, estan fetes de materials resistents que n’eviten el deteriorament i dificulten el vandalisme.