Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge es lliuren els guardons de la 10a edició dels Premis al civisme Enguany, un total de cinc projectes presentats per entitats, col·lectius i persones a títol individual opten a aquest reconeixement https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Diumenge es lliuren els guardons de la 10a edició dels Premis al civisme

Enguany, un total de cinc projectes presentats per entitats, col·lectius i persones a títol individual opten a aquest reconeixement

Amb aquests premis es volen guardonar aquelles accions creatives i innovadores que fomentin el civisme i la convivència a la ciutat.
Amb aquests premis es volen guardonar aquelles accions creatives i innovadores que fomentin el civisme i la convivència a la ciutat

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, lliurarà aquest diumenge el 10è Premi al civisme en el marc d’un acte que tindrà lloc al Centre Cívic del Pinar – La Cruïlla. Enguany, un total de cinc projectes opten a aquest reconeixement.

Es tracta de propostes que contenen una acció cívica i participativa iniciada o executada el 2015 a la ciutat, presentades tant per entitats, col·lectius i organitzacions com per persones a títol individual. Els projectes presentats enguany són els següents:

  • Coral intergeneracional: la música com a vehicle per unir generacions i compartir emocions. Institut Torrent dels Alous i Residència, Centre de dia i Casal de Gent Gran de Rubí
  • Via Verda, cap a l’escola!. Escola Rivo Rubeo
  • Activitat física adaptada a persones amb diversitat funcional al municipi de Rubí. Club Esportiu Horitzó 1994
  • Només ho saps tu!. Ciutadana a títol individual
  • El Dret dels Infants 2015. Alumnes de 3r d’ESO de l’Institut L’Estatut

Amb aquests guardons, l’Ajuntament de Rubí pretén fer visibles totes aquelles actituds que tenen a veure amb el respecte, la tolerància, l’educació i la sensibilització, en definitiva, tots aquells valors que estimulen i afavoreixen la convivència i el civisme.

Els premis consten d’un reconeixement i d’una dotació econòmica, que serà de 2.500 euros en el cas del guanyador, de 1.500 en el cas del segon classificat i de 1.000 euros en el cas del projecte que hagi quedat en tercera posició.

Les propostes premiades es faran públiques aquest diumenge a partir de les 11 h al Centre Cívic del Pinar – La Cruïlla. Un cop lliurats els guardons, tindrà lloc l’actuació musical del grup africà Djilandiang, seguit d’un vermut.