Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dijous comencen les limitacions d’aparcament amb motiu de Sant Joan i Festa Major El tancament total de l’Escardívol es produirà aquest dijous, mentre que l’aparcament de Rubí Forma deixarà d’estar operatiu a partir del dilluns 25 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dijous comencen les limitacions d’aparcament amb motiu de Sant Joan i Festa Major

El tancament total de l’Escardívol es produirà aquest dijous, mentre que l’aparcament de Rubí Forma deixarà d’estar operatiu a partir del dilluns 25 de juny

No es podrà aparcar a l’Escardívol a partir d’aquest dijous (foto: Localpres).
No es podrà aparcar a l’Escardívol a partir d’aquest dijous (foto: Localpres)

Com a conseqüència de la propera celebració de la revetlla de Sant Joan i de la Festa Major, l’aparcament a l’Escardívol i a Rubí Forma estarà limitat durant uns dies.

A partir d’aquest dijous 21 de juny, no es podrà estacionar a tot el recinte de l’Escardívol; només es deixarà sortir als vehicles que ja hi hagi aparcats. La restricció s’allargarà fins al dilluns 2 de juliol, dia de desmuntatge de les infraestructures de Festa Major.

Pel que fa al pàrquing del Rubí Forma, l’estacionament estarà prohibit des del dilluns 25 de juny i fins al 2 de juliol amb motiu de la instal·lació de la fira d’atraccions i d’artesania.

Durant els dies previs, la Policia Local està distribuïnt cartells i avisos a les zones afectades.