Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Deltalab recull el Premi Cambra 2017 a la Trajectòria Internacional Consolidada El regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local Rafael Güeto ha acompanyat l’empresa durant l’entrega dels guardons https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Deltalab recull el Premi Cambra 2017 a la Trajectòria Internacional Consolidada

El regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local Rafael Güeto ha acompanyat l’empresa durant l’entrega dels guardons

Moment del lliurament del guardó a Deltalab (Foto: Localpres).
Moment del lliurament del guardó a Deltalab (Foto: Localpres)

L’empresa rubinenca Deltalab ha estat reconeguda aquest dijous amb el Premi Cambra 2017 a la Trajectòria Internacional Consolidada, que atorga la Cambra de Comerç de Terrassa. El lliurament dels guardons ha tingut lloc a Matadepera, en el marc d’un acte presidit pel conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, i que ha comptat amb l’assistència del regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

Deltalab, creada l’any 1976, produeix material plàstic de laboratori d’un sol ús i va ser la primera empresa que es va instal·lar al Polígon d’Activitat Econòmica (PAE) de La Llana l’any 1995. La Cambra de Terrassa ha distingit l’empresa rubinenca per haver fet expansiva “de forma sostinguda” la seva activitat internacional, mantenint una trajectòria “creixent” i aconseguint una “posició internacional consolidada”. Deltalab disposa d’una xarxa de 800 distribuïdors en més de 100 països que fan que sigui possible trobar productes fabricats a la planta de Rubí a tot el món. L’any passat, les exportacions van significar el 55% de la facturació de l'empresa. “Cada any la Cambra reconeix alguna empresa de Rubí i això, el fet de ser aquí cada any, ja ens dona la mida de la importància del nostre sector industrial. Volem felicitar Deltalab pel guardó, estem orgullosos que una empresa que fa més de 40 anys que produeix a La Llana destaqui per portar els seus productes als cinc continents”, diu Güeto.

L’entrega de premis ha reunit al voltant de 500 persones, directius d’empreses i representants empresarials de la demarcació de la Cambra, així com representants del món polític, econòmic i institucional català que han reconegut les empreses guardonades per la seva iniciativa emprenedora, singularitat empresarial i capacitat competitiva.