Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Declaració institucional de l’Ajuntament de Rubí contra les pintades aparegudes al consistori Tots els grups municipals han subscrit el text, comprometent-se a vetllar per promoure el respecte i la tolerància https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Declaració institucional de l’Ajuntament de Rubí contra les pintades aparegudes al consistori

Tots els grups municipals han subscrit el text, comprometent-se a vetllar per promoure el respecte i la tolerància

La declaració institucional ha comptat amb el suport de tots els grups municipals.
La declaració institucional ha comptat amb el suport de tots els grups municipals

Arran de les pintades que han aparegut aquest dijous al matí a la façana del consistori, tots els partits polítics amb representació al Ple de l’Ajuntament de Rubí han acordat emetre una declaració institucional de rebuig a aquests actes vandàlics.

Declaració institucional de l'Ajuntament de Rubí contra les pintades aparegudes a la façana del consistori i a favor de la tolerància

Aquest dijous, 16 de març, han aparegut pintades a la façana de l’Ajuntament de Rubí que qualifiquen de “feixistes” tres partits polítics amb representació al Ple de Rubí, es manifesten en contra dels pressupostos i reprodueixen el dibuix d’un penjat. Aquestes pintades, a més de ser un acte vandàlic en un edifici històric inclòs en el Catàleg de Patrimoni de la ciutat, també ataquen l'òrgan de màxima representació política de la ciutadania: el Ple municipal.

Des de l'Ajuntament de Rubí volem manifestar que la democràcia ha d’estar per damunt de qualsevol actitud violenta i ens comprometem a vetllar per promoure el respecte i la tolerància, també i especialment quan les opinions siguin divergents. Tots els partits polítics amb representació al Ple animem a la participació, però rebutgem el vandalisme, la manca de respecte i les amenaces. Celebrem la discrepància però condemnem que s’expressi de manera violenta, ja sigui verbal o escrita.