Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dani Nel·lo obrirà aquest diumenge una nova edició dels Vermuts musicals del Celler Les actuacions, d’accés gratuït, tindran lloc els diumenges a les 12.30 h a la plaça del Celler Cooperatiu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dani Nel·lo obrirà aquest diumenge una nova edició dels Vermuts musicals del Celler

Les actuacions, d’accés gratuït, tindran lloc els diumenges a les 12.30 h a la plaça del Celler Cooperatiu

Dani Nel·lo portarà el seu espectacle “Los saxofonistas salvajes” (Foto: Alberto Prado Larburo).
Dani Nel·lo portarà el seu espectacle “Los saxofonistas salvajes” (Foto: Alberto Prado Larburo)

Els Vermuts musicals tornaran aquest diumenge a la plaça del Celler Cooperatiu. Enguany s’han programat set actuacions gratuïtes d’estils diversos, entre els quals predominen el funk i el jazz. La qualitat serà un cop més el comú denominador d’aquests concerts, que es faran sempre els diumenges a les 12.30 h.

El popular saxofonista Dani Nel·lo serà l’encarregat d’inaugurar el cicle de Vermuts musicals amb la presentació del disc Los saxofonistas salvajes, que es publica aquest mateix divendres. L'àlbum ret homenatge al saxo tenor com a pedra angular del rhythm and blues i el primer rock and roll, però especialment com a agent desinhibidor i sinònim de joventut a partir dels anys 50. En aquest concert, Nel·lo s’acompanyarà del saxofonista baríton Pere Miró, els guitarristes Dani Baraldés i Héctor Martín, el baixista Matías Míguez, el bateria Anton Jarl i el percussionista Albert Sabater. 

La resta d’actuacions programades són les següents:

  • 9 d'abril. Eva del Canto, Black Nibble. Gospel, soul, funk
  • 30 d’abril. Blue Funky Mamma. Funk i jazz
  • 7 de maig. Sloppy Beats. Jazz i funk
  • 14 de maig. Monique Makon & The Soul Titoo’s. Jazz, rock, rhythm and blues
  • 21 de maig. Toasters Feel Love. Funk, jazz i rock instrumental
  • 28 de maig. Mathilde Toussaint Trio. Out of the blue. Jazz, espiritual, ètnic

Aquesta és ja la 4a edició dels Vermuts musicals del Celler, una proposta del Servei de Cultura de l’Ajuntament que ha gaudit d’un gran èxit de públic des de la seva posada en marxa. Tots els concerts disposaran d’un servei de food truck proporcionat per Campos Estela.