Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Correus es compromet a revisar l’estat del servei domiciliari a Sant Muç L'alcaldessa Ana María Martínez Martínez es va reunir la setmana passada amb el president de Correus, Juan Manuel Serrano Quintana, per a resoldre una reivindicació històrica del veïnat de Sant Muç i de l'Ajuntament de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Correus es compromet a revisar l’estat del servei domiciliari a Sant Muç

L'alcaldessa Ana María Martínez Martínez es va reunir la setmana passada amb el president de Correus, Juan Manuel Serrano Quintana, per a resoldre una reivindicació històrica del veïnat de Sant Muç i de l'Ajuntament de Rubí

L’alcaldessa, amb el president de Correos (foto: Ajuntament de Rubí).
L’alcaldessa, amb el president de Correos (foto: Ajuntament de Rubí)

L'alcaldessa Ana María Martínez Martínez es va reunir amb el president de Correus, Juan Manuel Serrano Quintana, a la seu central de Madrid per a avançar en la resolució d'una reivindicació veïnal i de l'Ajuntament de Rubí que fa anys que està embussada: el repartiment postal domiciliari a la urbanització de Sant Muç. La trobada s'ha resolt amb el compromís del màxim responsable de Correus de revisar l'estat del servei domiciliari a Sant Muç.

Martínez ha demanat que el servei bàsic de correus arribi a Sant Muç, com ho fa a la resta de la ciutat. Així, els veïns i veïnes d'aquesta urbanització podrien rebre a domicili correspondència, certificats i paqueteria que actualment han de recollir a les casetes postals situades a l'entrada de la urbanització o a l'oficina del carrer Terrassa. La màxima edil ha traslladat a Serrano Quintana que aquest fet representa un greuge comparatiu pels rubinencs i rubinenques que resideixen a Sant Muç en comparació amb el veïnat que viu a les altres urbanitzacions del Districte 2 i a la resta del nucli urbà de Rubí. L'alcaldessa ha posat l'accent en el fet que és una dificultat afegida per als veïns i veïnes amb mobilitat reduïda, les persones grans i aquelles que no tenen vehicle propi.

Estem molt agraïts per l'atenció rebuda per part del president de Correus davant les demandes que li hem exposat en nom de Rubí. La reunió ens dona motius per ser optimistes. Estem culminant un llarg i complex procediment per garantir també a Sant Muç el servei postal a domicili, atesa una reivindicació històrica”, explica l'alcaldessa.

Objectius de Desenvolupament sostenible