Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat de l’Ajuntament de Rubí: El consistori mostra el condol per la mort del seu gerent José Luis Ariño El gerent de la corporació durant el present mandat, José Luis Ariño, ha mort aquest dissabte a l’edat de 55 anys https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comunicat de l’Ajuntament de Rubí: El consistori mostra el condol per la mort del seu gerent José Luis Ariño

El gerent de la corporació durant el present mandat, José Luis Ariño, ha mort aquest dissabte a l’edat de 55 anys

José Luis Ariño (foto: cedida).
José Luis Ariño (foto: cedida)

José Luis Ariño, gerent de l’Ajuntament de Rubí des de 2015, ha mort aquest dissabte a l’edat de 55 anys. Tot el consistori rubinenc vol manifestar el seu condol a la família i amistats, alhora que vol expressar la immensa buidor que deixa a l’organització. El seu tarannà amable i dialogant, la seva predisposició a col·laborar i la seva capacitat de lideratge fan que sigui una pèrdua impossible de restablir.

Nascut a Barbastro el 13 de maig de 1963, Ariño es va formar com a educador especialitzat a l’Escola d’Educadors Especialitzats de la Diputació de Barcelona el 1989 i, tres anys més tard, va aconseguir la diplomatura de Treball Social a la Universitat de Barcelona (UB). El 1996, es va treure el postgrau en Infància i Atenció Primària per la UB. El seu currículum el va completar amb una diplomatura en Educació Social el 2002 i un màster en Direcció i Gestió Pública per ESADE el 2012.

El 1989 va entrar a l’Ajuntament de Rubí, ocupant diversos càrrecs i responsabilitats. Els tres primers anys com a educador social a Serveis Socials, per passar el 1992 a ser responsable de la Unitat d’Inserció Laboral per a persones joves i adultes. Una responsabilitat que va ostentar durant 11 anys.

El 2003 va ser nomenat cap de Serveis Socials i el 2005 va donar el salt a la coordinació de l’Àrea de Política Social i Ciutadania. Era gerent de l'Ajuntament des de 2015 fins a l’actualitat.

La cerimònia de comiat de José Luis Ariño tindrà lloc aquest diumenge 12 de maig a les 11.30 h al Tanatori de l’Hospitalet Gran Via.