Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerciants i Ajuntament posen bona nota a l’11a edició de La Botiga al Carrer 90 establiments han participat aquest dissabte a la festa del comerç local, suspesa a mitjans de juny per previsió de pluja https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comerciants i Ajuntament posen bona nota a l’11a edició de La Botiga al Carrer

90 establiments han participat aquest dissabte a la festa del comerç local, suspesa a mitjans de juny per previsió de pluja

Els carrers s'han omplert de rubinencs (foto: Localpres).
Els carrers s'han omplert de rubinencs (foto: Localpres)

Els comerciants de Rubí han celebrat, finalment aquest dissabte, La Botiga al Carrer després que els organitzadors decidissin suspendre la cita programada per a mitjans de juny. Uns 90 establiments s'han sumat a la jornada que ha incorporat la plaça de Pere Esmendia com a nou espai.

La Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR), organitzadora de la jornada amb el suport municipal, s’ha mostrat satisfeta tant de la participació dels comerços com de l'afluència de públic. El regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, s’ha sumat al balanç que han fet el comerciants: “Tot i el canvi de dates, hem tingut els carrers plens i ha fet bon temps, estem molt contents. Aconseguir la participació de 90 establiments, amb totes les dificultats que suposa un canvi de data, està molt bé i estem satisfets”.

Durant la jornada, s'han repartit 90 targetes Comerç Ciutat Rubí carregades amb tres euros cadascuna gràcies a la col·laboració entre la Federació i Condis Mariona.

A més, el concurs de selfies ha aplegat 171 participants. Les imatges ja es poden veure al perfil de Facebook de Rubí Centre.