Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les jornades de portes obertes de les escoles bressol municipals La Lluna és la primera llar d’infants a mostrar les seves instal·lacions aquest dilluns a partir de les 17.15 h https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Comencen les jornades de portes obertes de les escoles bressol municipals

La Lluna és la primera llar d’infants a mostrar les seves instal·lacions aquest dilluns a partir de les 17.15 h

Pati de l’EBM La Bruna (foto: Cèsar Font).
Pati de l’EBM La Bruna (foto: Cèsar Font)

Les escoles bressol municipals inicien aquest dilluns les seves jornades de portes obertes amb vista al període de preinscripcions per al curs 2017-2018, que tindrà lloc del 3 al 15 de maig.

El calendari de jornades de portes obertes és el següent:

  • EBM Lluna: 20 de març. Torns a les 17.15 h, 18 h i 18.45 h.
  • EBM Sol, Solet: 27 de març a partir de les 17.15 h.
  • EBM La Bruna: 3 d'abril a partir de les 17 h.

Les sol·licituds, que es poden descarregar des de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí, s’hauran de presentar al centre escollit entre el 3 i el 15 de maig. La matriculació es farà del 12 al 16 de juny.

Amb l’objectiu d’aclarir qualsevol possible dubte sobre les preinscripcions a les escoles bressol municipals, el Servei d’Educació de l’Ajuntament ha programat una xerrada informativa el 26 d’abril a les 18.30 h a l’auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. Les famílies que vulguin assistir-hi podran disposar d’un servei gratuït d’acolliment d’infants prèvia inscripció a través del correu electrònic  o del telèfon 93 588 70 00 ext. 4503.

El proper curs les tres llars d’infants municipals oferiran un total de 381 places de servei escolar ordinari, 127 per centre. En tots els casos aquesta oferta es complementarà amb un servei de menjador i amb un servei d’acolliment, que garanteix la cura i atenció dels infants abans i després del servei escolar.

El preu públic mensual de les escoles bressol municipals s’estableix mitjançant un sistema de tarifació social que té en compte el nivell de renda de la unitat familiar. A més, es contemplen bonificacions d’aquesta quota en els casos de famílies nombroses, monoparentals o amb una situació socioeconòmica desafavorida.