Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen a emetre en període de proves els dos tòtems audiovisuals ubicats a l’illa de vianants Els dispositius, situats a l’av. Barcelona i al c. Magí Raméntol, oferiran informació d’interès per a la ciutadania https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Comencen a emetre en període de proves els dos tòtems audiovisuals ubicats a l’illa de vianants

Els dispositius, situats a l’av. Barcelona i al c. Magí Raméntol, oferiran informació d’interès per a la ciutadania

Un dels tòtems situats a l’illa de vianants (foto: Ajuntament de Rubí).
Un dels tòtems situats a l’illa de vianants (foto: Ajuntament de Rubí)

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, els dos tòtems audiovisuals instal·lats a l’avinguda de Barcelona ─a l’alçada del carrer Sant Cugat─ i al carrer Magí Raméntol han començat a emetre continguts en període de proves. Els dispositius, que properament funcionaran de manera continuada, tenen com a objectiu oferir informació útil per a la ciutadania.

Aquest model de tòtem disposa d’una pantalla en un dels frontals, en la qual es van reproduint vídeos i imatges amb informació municipal d’interès; i al revers hi consta una relació de comerços ubicats a l’illa de vianants. Aquests nous elements audiovisuals a la via pública s’uneixen a la resta de tòtems convencionals que hi ha ubicats al centre.

Amb la posada en marxa d’aquest nou sistema, el consistori ofereix un nou canal d’informació a la ciutadania, que s’afegeix al recentment estrenat servei de WhatsApp municipal, que disposa de més d’un miler de subscriptors.