Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la instal·lació dels bancs proposats als Pressupostos Participatius Infantils i Juvenils Rubí s’equipa amb 12 nous bancs que s’instal·laran de manera que facilitin la comunicació entre els seus usuaris en cinc ubicacions de la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comença la instal·lació dels bancs proposats als Pressupostos Participatius Infantils i Juvenils

Rubí s’equipa amb 12 nous bancs que s’instal·laran de manera que facilitin la comunicació entre els seus usuaris en cinc ubicacions de la ciutat

Els treballs han començat aquest matí (Foto: Ajuntament).
Els treballs han començat aquest matí (Foto: Ajuntament)

Els infants i joves de Rubí van decidir a través dels Pressupostos Participatius Infantils i Juvenils 2018 que Rubí disposés d’espais que afavorissin la socialització entre veïns i veïnes. Aquesta idea prenia forma amb la decisió d’instal·lar bancs ubicats de manera que facilités la conversa entre els seus usuaris.

Aquest divendres ha començat la instal·lació d’una dotzena d’aquests elements repartits en cinc punts de la ciutat. Es preveu que a mitjans de la setmana vinent tots els bancs ja estiguin disponibles.

S’instal·laran un parell de bancs a la plaça d’Antonio Machado, a la plaça de Miquel Gomita, al parc del carrer de Sant Joan, al parc de la Pau i la Natura i dos parells de bancs al parc ubicat davant l’escola Ribo Rubeo. La intenció és ubicar, properament, bancs d’aquest tipus en quatre ubicacions de la ciutat més.

Aquesta acció se suma a la col·locació de lemes en alguns passos de vianants de la ciutat que es va dur a terme el mes anterior. Totes dues iniciatives han estat proposades pels infants i joves de la ciutat a través del procés participatius 2018 i sumen un pressupost total de 50.000 euros.

Els Pressupostos Participatius Infantils i Juvenils 2020 estan en procés de presentació de propostes. La setmana vinent, el Consell dels Infants celebrarà la darrera sessió relacionada amb aquest procés.