Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carmen Machi, Clara Segura i David Guapo seran alguns dels noms destacats dins la nova programació de La Sala La temporada arrenca aquest dissabte amb prop d’una quinzena d’espectacles previstos, que inclouen propostes familiars, teatre, dansa, música i humor https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Carmen Machi, Clara Segura i David Guapo seran alguns dels noms destacats dins la nova programació de La Sala

La temporada arrenca aquest dissabte amb prop d’una quinzena d’espectacles previstos, que inclouen propostes familiars, teatre, dansa, música i humor

Carmen Machi protagonitza “La autora de las meninas”.
Carmen Machi protagonitza “La autora de las meninas”

El Teatre Municipal La Sala enceta aquest dissabte una nova programació caracteritzada per la diversitat de propostes. Humor, teatre, música, dansa i espectacles familiars convergeixen novament en una temporada que té com a principals noms propis els de Carmen Machi, Clara Segura i David Guapo.

La Sala aposta una vegada més per obrir-se a un públic divers, que va des dels infants fins als amants dels grans textos teatrals. Alguns dels espectacles inclosos en aquesta nova programació estan protagonitzats per noms molt rellevants de l’escena. Creiem que és una gran oportunitat de gaudir de muntatges de gran qualitat artística sense moure’ns de Rubí, o el que és el mateix, de consumir cultura a la nostra ciutat”, ha argumentat el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez.

La temporada arrenca aquest dissabte amb el concert Toi et moi..., el projecte eclèctic d’un grup d’apassionats de la música de diferents estils i procedències. La formació interpretarà a La Sala un repertori basat en versions de la Chanson Française, el pop, el blues i el country des dels anys 60 a l’actualitat.

Diumenge, La Xarxa obrirà el cicle d’espectacles familiars amb la proposta Un mag en conserva, de la companyia Isaac Jurado. Màgia i humor van de la mà en aquest muntatge ple de fets inexplicables.

Grans noms del teatre
Un dels principals reclams de la nova programació del Teatre Municipal La Sala és la presència de l’actriu espanyola Carmen Machi, que serà el 9 d’abril a Rubí amb l’obra La autora de las meninas. En aquest espectacle, Machi encarna una famosa copista encarregada de fer una rèplica exacta de l’original de Velázquez després que l’estat espanyol hagi decidit vendre’s el seu patrimoni artístic per fer front a la crisi financera.

Clara Segura serà un altre dels noms destacats de la temporada. La catalana interpretarà el 7 de maig el monòleg Conillet, de l’autora Marta Galán, on es posa en la pell d’una dona al límit de les seves forces.

El públic rubinenc també trobarà rostres molt populars a l’espectacle Paradise, protagonitzat per diversos actors de la sèrie de Televisió de Catalunya Merlí. Aquesta comèdia, construïda a partir del drama i que transcorre en una habitació de prostíbul, es podrà veure el 21 de maig.

Els noms propis es completen amb l’humorista David Guapo i el seu monòleg d’èxit #quenonosfrunjanlafiesta II, que aterrarà a La Sala el 17 de juny.

Altres textos teatrals que es podran gaudir a l’equipament municipal abans de l’estiu seran Deesses, de Pepa Lavilla (26 de març), i Paradís pintat, amb la pallassa Pepa Plana (13 de maig).

Pel que fa a les propostes familiars, a banda d’Un mag en conserva, La Xarxa ha programat per a aquesta temporada Dibi dubi dubà (2 d’abril) i Menuda comèdia (14 de maig).

Música i dansa
En aquesta primera meitat de l’any, La Sala també serà la seu de diferents espectacles de música i dansa. El 22 d’abril, la Cobla Simfònica Catalana interpretarà a Rubí el concert Els solistes de la cobla. Molt diferent serà la proposta de Cristina Partner & The Black Souls, que trepitjaran l’escenari municipal el 19 de maig amb un repertori que uneix soul, blues, rock i funk. Aquest concert s’oferirà en el format d’aforament reduït Entre bambolines.

Quant a la dansa, La Sala rebrà un cop més la visita del Ballet de Moscú, que donarà vida al gran clàssic de Txaikovski El llac dels cignes.