Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carlos Baute completa el cartell del Rubí Random Music Festival 2017 Les entrades per als concerts de Carlos Baute, Revólver i Maria del Mar Bonet ja són a la venda a través del portal Ticketea.com https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Carlos Baute completa el cartell del Rubí Random Music Festival 2017

Les entrades per als concerts de Carlos Baute, Revólver i Maria del Mar Bonet ja són a la venda a través del portal Ticketea.com

L’alcaldessa i el regidor de Cultura, amb el cartell del RRandom 2017 (foto: Localpres).
L’alcaldessa i el regidor de Cultura, amb el cartell del RRandom 2017 (foto: Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, han desvetllat aquest dimecres les darreres incorporacions al cartell del Rubí Random Music Festival, que tindrà lloc en el marc de la Festa Major de la ciutat. El popular cantant veneçolà Carlos Baute serà el protagonista del concert inaugural el 28 de juny a l’amfiteatre del Castell, mentre que el jove Marcos Franz, conegut pel seu paper a la sèrie de televisió Merlí, actuarà a l’Escardívol el dia 29.

Amb aquests noms, es completa un cartell que també comptarà amb els ja confirmats Revólver, Maria del Mar Bonet, Doctor Prats, La Sra. Tomasa, Fangoria, Tour 40, Hombres G, Momo i Versión Imposible, així com amb els grups programats dins el festival Rubisound de Ràdio Rubí ─Cotto, Andrea Mir, Prozak, Muyayo Rif i Señor Chen─ i del Barrakuda Festival de l’Associació de Músics de Rubí (AMR) ─Dj Farsa, Gran Pueblo, Ninja Pastori, People Jam, Dj Txaco i Dj Satol.F ─, que tindran lloc el 28 i el 29 de juny respectivament. “Per a nosaltres és un valor afegit que hi hagi artistes de la nostra ciutat que donen qualitat i que generen un vincle amb Rubí”, ha dit l’alcaldessa.

Aquest mateix dimecres, s’han posat a la venda les entrades per als tres únics concerts de pagament del festival: Carlos Baute (20 €), Révolver (11 €) i Maria del Mar Bonet (10 €). Les localitats es poden adquirir a través del portal Ticketea.com.

El RRandom va néixer el 2016 amb la voluntat de conferir identitat pròpia a l’oferta musical de la Festa Major de Rubí. Ana María Martínez s’ha mostrat confiada que enguany es repetiran les imatges d’èxit de l’any passat: “Esperem la participació i el caliu que els veïns i veïnes, que tots nosaltres, donem a la Festa Major ocupant els carrers, gaudint de la ciutat i de tot allò que preparem amb moltíssima il·lusió per a aquests dies”, tal com també va passar el 12 de maig durant el festival LOS40 Primavera Pop.

Una nova imatge
En aquesta segona edició, el Rubí Random Music Festival es presenta amb una imatge inspirada en la temàtica espacial, que reflecteix “la recerca de nous universos musicals, fresca i amb un disseny que parla del que és el RRandom: un festival eclèctic, amb música per a tots els gustos”, ha argumentat Moisés Rodríguez. Malgrat això, la marca manté la vinculació amb la ciutat, plasmada en un tren que ja apareixia al cartell de l’any passat.

Aquesta imatge ja il·lustra el nou web del festival (www.rrandom.cat), a la qual es pot consultar tota la informació sobre els concerts i accedir a la venda d’entrades, així com els diferents perfils del RRandom a les xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Tal com ha recordat el regidor de Cultura, aquesta presència a Internet és clau per a l’èxit de l’esdeveniment, ja que possibilita que la gent de Rubí, però també de fora, el conegui i el comparteixi.

Imatges relacionades

Cartell del RRandom 2017
Cartell del RRandom 2017