Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Balasc centra la primera Mesa de Seguiment dels Abocadors del 2019 El consistori ha sotmès a tràmit un projecte d’actuació específica en sòl no urbanitzable per sol·licitar llicència d'obres pel dipòsit controlat de residus no perillosos de Can Balasc https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Can Balasc centra la primera Mesa de Seguiment dels Abocadors del 2019

El consistori ha sotmès a tràmit un projecte d’actuació específica en sòl no urbanitzable per sol·licitar llicència d'obres pel dipòsit controlat de residus no perillosos de Can Balasc

Imatge dels terrenys de Can Balasc (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Imatge dels terrenys de Can Balasc (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Rubí ha adoptat l’acord de sotmetre a tràmit un projecte d’actuació específica en sòl no urbanitzable per sol·licitar llicència d'obres pel dipòsit controlat de residus no perillosos de Can Balasc, presentat per l’empresa AJK Inversiones Cantábricas y Portuarias, SL. Així s’ha explicat aquest dilluns en el marc de la Mesa de Seguiment dels Abocadors, un òrgan que integren representants dels grups municipals del Ple i la Plataforma Rubí sense Abocadors, entre d’altres.

Aquest projecte, d’acord amb la normativa vigent, estarà exposat al públic durant un mes ─a comptar des de l’adopció de l’acord, el passat 21 de desembre─ per tal que s’hi puguin presentar les al·legacions que es considerin pertinents.

Es tracta d’un tràmit al qual l’Ajuntament hi està obligat per llei. En darrera instància, serà la Comissió d’Urbanisme de Barcelona qui farà l’aprovació definitiva.