Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campos Estela rep un reconeixement per la seva responsabilitat social a la Nit de l’Empresari L’empresa de càtering col·labora amb l’Ajuntament de Rubí oferint un taller de cuina als alumnes de la Font del Ferro https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Campos Estela rep un reconeixement per la seva responsabilitat social a la Nit de l’Empresari

L’empresa de càtering col·labora amb l’Ajuntament de Rubí oferint un taller de cuina als alumnes de la Font del Ferro

Els responsables de Campos Estela, recollint el guardó (foto: Cecot).
Els responsables de Campos Estela, recollint el guardó (foto: Cecot)

L’empresa de catèring Campos Estela, amb cuina central a Rubí, ha rebut el reconeixement CaixaBank a la PIME responsable en el marc de la 22a Nit de l’Empresari, organitzada per la patronal Cecot. La companyia veu premiada així la seva contribució a diversos projectes que promouen la cohesió social.

A Rubí, Campos Estela organitza des del 2009 i amb periodicitat setmanal un taller de cuina bàsica adreçat als alumnes dels Serveis Assistencials de l’empresa municipal Font del Ferro. Durant l’any, se n’ofereixen un total de 40 sessions que afavoreixen l’autoestima dels participants i els ajuden a millorar les seves habilitats. A més, quan arriben dates com el Nadal o Sant Jordi, Campos Estela adquireix plantes i roses de la Font del Ferro com a obsequi per al seu personal i clientela.

D’altra banda, l’empresa col·labora des de fa sis anys amb Càritas Diocesana de Barcelona donant suport a projectes de menjador social. El 2015, va servir més de 15.000 àpats entre el menjador El Bosc de Rubí i les famílies en seguiment social.

Campos Estela ha recollit el reconeixement CaixaBank a la PIME responsable en el marc d’un acte que ha tingut lloc aquest 20 d’octubre a l’Auditori de Barcelona. Els responsables de l’empresa hi han acudit acompanyats de la gerent de la Font del Ferro, Rocío Elvira.