Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenquen les obres de reurbanització de la rotonda del camí de Ca n’Oriol per millorar la mobilitat a la zona Aquesta és una de les actuacions incloses al projecte de millora de l'accessibilitat de la xarxa bàsica de vianants, subvencionat amb els fons Next Generation https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Arrenquen les obres de reurbanització de la rotonda del camí de Ca n’Oriol per millorar la mobilitat a la zona

Aquesta és una de les actuacions incloses al projecte de millora de l'accessibilitat de la xarxa bàsica de vianants, subvencionat amb els fons Next Generation

Les obres tenen una durada prevista de tres mesos (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Les obres tenen una durada prevista de tres mesos (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Aquest dilluns, l’Ajuntament ha iniciat les obres de reurbanització de la rotonda del camí de Ca n’Oriol, amb l’objectiu de millorar la circulació en aquest punt i afavorir una mobilitat més segura per als vianants. L'actuació està inclosa al projecte de millora de l'accessibilitat de la xarxa bàsica de vianants, subvencionat amb els fons Next Generation.

A banda de la intervenció a la calçada i a les voreres, l’actuació també recull la implantació i renovació de diversos serveis, com ara la instal·lació d’embornals i de reixes per a la intercepció de les aigües pluvials superficials a la rotonda, amb l’objectiu de retirar-les dels passos de vianants; la redistribució dels punts de llum, i l’ampliació de l’arqueta de reg existent per dotar la rotonda d’un sistema de reg per degoteig.

El projecte preveu el trasplantament de la palmera existent a la rotonda i la plantació d'una altra palmera de grans dimensions a la nova rotonda, així com la plantació de sis tarongers al perímetre. També es col·locaran elements de mobiliari urbà, com papereres i bancs.

Durant el decurs de les obres es produiran diversos desviaments de trànsit, que s’aniran comunicant a mesura que avancin els treballs.

La intervenció l’executa l’empresa Asfaltos Barcino SL per un import de 174.482 euros i amb un termini previst d’execució de tres mesos. 

 

Logos Next Generation

Objectius de Desenvolupament sostenible