Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca la segona edició de la Xarxa Rubí Empresa amb la participació d’una desena de companyies El projecte, impulsat per l’Oficina de Serveis a l’Empresa, porta per títol “Innovem a Rubí, innovem a l’empresa” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Arrenca la segona edició de la Xarxa Rubí Empresa amb la participació d’una desena de companyies

El projecte, impulsat per l’Oficina de Serveis a l’Empresa, porta per títol “Innovem a Rubí, innovem a l’empresa”

La sessió s'ha celebrat al Fòrum de la Masia de Can Serra .
La sessió s'ha celebrat al Fòrum de la Masia de Can Serra

Una desena d’empreses de la ciutat participen a la segona edició de la Xarxa Rubí Empresa, impulsada per l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) de l'Ajuntament de Rubí amb el suport de la Diputació de Barcelona. El Fòrum de la Masia de Can Serra ha acollit aquest dijous la primera sessió grupal d’aquest projecte inclòs en el Pla de mesures anticrisi 2015.

Sota el títol Innovem a Rubí, innovem a l’empresa, la Xarxa Rubí Empresa vol ajudar les firmes locals a ser més innovadores i a trobar elements diferenciadors mitjançant l’intercanvi d’experiències i l’establiment de vies de col·laboració. Les deu empreses que s’han incorporat enguany al projecte participaran en un total de tres sessions grupals on es tractaran temes del seu interès. A més, comptaran amb un acompanyament individualitzat i un pla estratègic per a la diferenciació i la innovació dins la seva organització. A la fase final del procés, que durarà set mesos, es farà una valoració dels resultats obtinguts en aspectes com ara la percepció dels clients i proveïdors, la diversificació de cartera, la generació de productes innovadors i la satisfacció dels treballadors.

Les companyies que han passat a formar part de la Xarxa Rubí Empresa, i que se sumen a les altres dotze que ja van participar-hi a la primera edició, pertanyen a diversos sectors d’activitat i inclouen des de pimes a grans empreses amb presència internacional. Es tracta d’Arditec, BJC-Siemens, Campos Estela, Complift, Dormity.com, DSV Road Spain, Ecofred Sistemas, Integral Maquinaria, Interactivos i Parcs i Jardins.

La primera sessió grupal d’aquesta nova edició de la Xarxa Rubí Empresa, titulada Tendències de consum i eines de generació d’innovació a l’empresa, ha servit com a primera presa de contacte de les empreses participants, que també han tingut ocasió d’aprofundir en les noves tendències de consum i comportaments del mercat i en les principals eines per innovar a l’empresa.

La trobada ha comptat amb l’assistència del regidor de Promoció Econòmica i Treball, Rafael Güeto, qui ha aprofitat per exposar als empresaris dos dels compromisos del govern municipal amb el teixit econòmic: d’una banda, mantenir els projectes que contribueixen a l’augment de la competitivitat de les empreses i, de l’altra, millorar els polígons per tal que aquestes firmes desenvolupin la seva activitat en condicions adequades.

Imatges relacionades

La sessió ha estat una primera presa de contacte per a les empreses participants
La sessió ha estat una primera presa de contacte per a les empreses participants
La Xarxa Rubí Empresa permet l'intercanvi d'experiències
La Xarxa Rubí Empresa permet l'intercanvi d'experiències
El regidor Rafael Güeto
El regidor Rafael Güeto