Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dilluns s’obren les inscripcions per participar al nou cicle de caminades "Per fer salut, surt a caminar" Les sortides, que es duran a terme els divendres a la tarda, s’iniciaran el 29 d’abril i s’allargaran fins el 27 de maig https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aquest dilluns s’obren les inscripcions per participar al nou cicle de caminades "Per fer salut, surt a caminar"

Les sortides, que es duran a terme els divendres a la tarda, s’iniciaran el 29 d’abril i s’allargaran fins el 27 de maig

Al llarg de l’any, l’Ajuntament organitza dos cicles de caminades coincidint amb la primavera i la tardor (foto: Localpres).
Al llarg de l’any, l’Ajuntament organitza dos cicles de caminades coincidint amb la primavera i la tardor (foto: Localpres)

Aquest dilluns s’obre el període per inscriure’s al nou cicle de caminades de primavera Per fer salut, surt a caminar. Es tracta d’una activitat gratuïta amb la qual el consistori vol promocionar aquesta pràctica esportiva, fomentant que la ciutadania dugui a terme un exercici suau en espais pròxims.

El cicle de primavera consta de cinc sortides ─els divendres 29 d’abril i 6, 13, 20 i 27 de maig─ per diversos indrets dels voltants de Rubí, en les quals els participants estaran  acompanyats per monitors i voluntaris. Les caminades es duran a terme a la tarda, entre les 18 i les  20 h, a diferència de les del cicle de tardor, que es realitzen en horari de matí.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els participants coneguin rutes i itineraris d’interès pels voltants de Rubí, que participin en un espai de relació amb d’altres persones amb interessos semblants i que, a la vegada, reconeguin els elements indispensables per a la pràctica saludable i segura d’aquesta activitat esportiva.

Les inscripcions per a participar a les caminades del cicle de primavera s’han de realitzar a l’Oficina d’Esport per a Tothom, ubicada al c. Joaquim Blume, s/n (Escardívol), entre el 18 i el 27 d’abril. Les places són limitades.

Caminades a la tardor
Anualment, l’Ajuntament organitza dos cicles de caminades coincidint amb la primavera i la tardor. De cara als mesos de setembre i octubre, el consistori ja ha programat cinc sortides més: els divendres 30 de setembre i 7, 14, 21 i 28 d’octubre, de 9.30 a 11.30 h. En aquest cas, les inscripcions s’hauran de fer del 19 al 28 de setembre, també a l’Oficina d’Esport per a Tothom.