Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dilluns finalitza el termini per poder consultar les llistes del cens electoral pels comicis al Parlament de Catalunya Les dades es poden confirmar de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aquest dilluns finalitza el termini per poder consultar les llistes del cens electoral pels comicis al Parlament de Catalunya

Les dades es poden confirmar de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre

Les llistes del cens es poden consultar fins aquest dilluns a l'OAC del Centre (foto: Lídia Larrosa).
Les llistes del cens es poden consultar fins aquest dilluns a l'OAC del Centre (foto: Lídia Larrosa)

Els rubinencs i rubinenques encara poden consultar les llistes del cens electoral de cara als propers comicis al Parlament de Catalunya, per tal de comprovar la seva correcta inscripció i poder esmenar qualsevol possible errada. Aquest dilluns 17 d’agost és l’últim dia per poder corroborar les dades, que es poden confirmar de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre (c. Narcís Menard, 13-17) de 8 h a 14.30 h.

Els rubinencs que ho desitgin també poden comprovar si estan inscrits correctament al cens a través de l’apartat d’eleccions del web municipal i de l’aplicació Rubí Eleccions ─disponible per dispositius Android (Google Play) i IOS (Apple Store)─ on també podran veure quin és el seu col·legi electoral.

En cas de detectar algun error a la informació de l’Oficina del Cens Electoral, caldrà fer-ne la comunicació corresponent a la mateixa OAC.

Els propers comicis al Parlament de Catalunya tindran lloc el diumenge 27 de setembre de 2015.