Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Antonio Orozco exhaureix en 48 hores gairebé la meitat de les entrades per al concert de Rubí L’actuació del músic hospitalenc tindrà lloc el proper 28 de juny a l’Amfiteatre del Castell, en el marc del nou festival de la Festa Major de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Antonio Orozco exhaureix en 48 hores gairebé la meitat de les entrades per al concert de Rubí

L’actuació del músic hospitalenc tindrà lloc el proper 28 de juny a l’Amfiteatre del Castell, en el marc del nou festival de la Festa Major de Rubí

Antonio Orozco en una imatge promocional (foto cedida).
Antonio Orozco en una imatge promocional (foto cedida)

El cantant Antonio Orozco ha venut en només 48 hores 941 entrades per al concert que oferirà el proper 28 de juny dins el nou festival de música de la Festa Major de Rubí. Aquesta xifra representa gairebé la meitat de les localitats disponibles a l’Amfiteatre del Castell.

Les entrades per als quatre concerts de pagament que tindran lloc en el marc d’aquest esdeveniment es poden adquirir des de dimecres a través del web de Ticketea. A banda dels tiquets per a l’actuació d’Orozco, també s’han posat a la venda els de Luis Eduardo Aute ─30 de juny al Teatre Municipal La Sala─, Marlango ─1 de juliol a l’Amfiteatre del Castell─ i Lax’n’Busto ─3 de juliol al Teatre Municipal La Sala─. En tots els casos, les entrades tenen preus molt populars, que van dels només 10 € de Lax’n’Busto als 20 € d’Antonio Orozco ─en tots els casos cal sumar les despeses de gestió─.

Altres espectacles de Festa Major
A banda de les entrades del festival de música, també s'han posat a la venda a través de Ticketea els tiquets per als tradicionals espectacles de l’Esbart Dansaire de Rubí i l’Obrador Coral de Rubí, que també es podran adquirir al juny al Punt d’Informació de la Festa Major. En tots dos casos, el preu de les localitats es de 4 € ─cal sumar-hi despeses de gestió si s'adquireixen per Internet─.