Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Anna Roig i L’ombre de ton chien actuaran dissabte a Rubí dins el cicle “L’estiu es viu al Celler” El grup portarà a la ciutat l’espectacle "Un pas i 10 i un pas", amb el qual celebra aquest estiu el seu 10è aniversari https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/anna-roig-i-l2019ombre-de-ton-chien-actuaran-dissabte-a-rubi-dins-el-cicle-201cl2019estiu-es-viu-al-celler201d/@@images/image/preview

Anna Roig i L’ombre de ton chien actuaran dissabte a Rubí dins el cicle “L’estiu es viu al Celler”

El grup portarà a la ciutat l’espectacle "Un pas i 10 i un pas", amb el qual celebra aquest estiu el seu 10è aniversari

Anna Roig i L'ombre de ton chien (www.annaroigilombredetonchien.com).
Anna Roig i L'ombre de ton chien (www.annaroigilombredetonchien.com)

Anna Roig i L’ombre de ton chien actuaran el proper dissabte 11 de juliol a la plaça del Celler Cooperatiu en el marc del cicle de concerts L’estiu es viu al Celler, organitzat pel Servei de Cultura. El recital, d’accés gratuït, s’iniciarà a les 22 h.

L’actuació forma part de la gira Un pas i 10 i un pas, amb la qual Anna Roig i L’ombre de ton chien commemoren enguany el seu 10è aniversari. La formació penedesenca de cançó catalano-francesa, un dels referents del panorama musical català, recordarà en aquest concert bona part de la seva trajectòria: des de les seves primeres versions de la chanson als temes més coneguts de la seva discografia.

Anna Roig i L’ombre de ton chien tenen tres discos publicats i més de 170 concerts a les seves esquenes. La banda combina lletres en francès i català, i reivindica l’eclecticisme com un dels puntals de la seva proposta musical. El grup està format per Anna Roig, veu i compositora; Carles Munts, baix; Magí Batalla, guitarra; Carles Sanz, piano; i Ricard Parera, bateria.

“L’estiu es viu al Celler”
El concert d’Anna Roig i L’ombre de ton chien és el segon del cicle L’estiu es viu al Celler, impulsat pel Servei de Cultura amb l’objectiu de convertir aquest espai en un punt de trobada per als rubinencs i rubinenques durant el mes de juliol. El programa d’actuacions es va estrenar el passat 4 de juliol amb l’actuació de Gemma Humet Quartet i es tancarà el 18 de juliol amb la banda WOM.

Tots els concerts són gratuïts i compten amb servei de bar per als assistents.