Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ana María Martínez Martínez: “Robin Hat és tot un exemple” L’alcaldessa ha destacat el compromís amb la feina i la ciutat de la companyia durant la visita a les noves instal·lacions de l’empresa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ana María Martínez Martínez: “Robin Hat és tot un exemple”

L’alcaldessa ha destacat el compromís amb la feina i la ciutat de la companyia durant la visita a les noves instal·lacions de l’empresa

Les instal·lacions estan ubicades a Can Rosés (Foto: Ajuntament/ Localpres).
Les instal·lacions estan ubicades a Can Rosés (Foto: Ajuntament/ Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, el primer tinent d’alcalde, Moisés Rodríguez Cantón, el regidor del Servei d’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Rafael Güeto Ortiz, la regidora de Salut Pública, Marta Oliva Martín i el cinquè tinent d’alcaldia, Juan López Nuñez, han visitat aquest dimecres les noves instal·lacions de la companyia Robin Hat. L’empresa, dedicada a la producció de tèxtil sanitari, ha traslladat la seva activitat a una nau de 192 metres quadrats al polígon de Can Rosés.

Martínez ha destacat la implicació de Robin Hat amb Rubí durant la pandèmia i el compromís de cooperació que aquesta companyia ha mantingut amb el consistori i la ciutadania. Segons ha dit l’alcaldessa, “Robin Hat és un exemple de superació i solidaritat. Tenim molta sort de tenir persones com ells a Rubí”.

De la seva banda, els responsables de la companyia han fet entrega d’un obsequi a l’alcaldessa en senyal d’agraïment a la col·laboració entre el consistori i l’empresa. També han explicat que el canvi de seu els permetrà ampliar les línies de negoci a nous productes vinculats amb el tèxtil sanitari així com podran donar millor resposta a la creixent demanda dels seus productes.