Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ana María Martínez: “Les entitats són el motor i l’ànima de la Festa Major” La tradicional recepció d’entitats de Festa Major ha servit per celebrar el 50è aniversari del Club de Futbol Juventut 25 de Septiembre i l’Olímpic de Can Fatjó; i els 25 anys de l’Associació Compartir-Grup Social Marista https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ana María Martínez: “Les entitats són el motor i l’ànima de la Festa Major”

La tradicional recepció d’entitats de Festa Major ha servit per celebrar el 50è aniversari del Club de Futbol Juventut 25 de Septiembre i l’Olímpic de Can Fatjó; i els 25 anys de l’Associació Compartir-Grup Social Marista

L’alcaldessa amb els representants de les entitats que enguany celebren aniversari (foto: Localpres).
L’alcaldessa amb els representants de les entitats que enguany celebren aniversari (foto: Localpres)

La tradicional recepció d’entitats ha posat en marxa aquest dimecres el compte enrere cap a la Festa Major. Un dia abans del pregó, l’alcaldessa, Ana María Martínez, ha agraït la feina de les entitats de la ciutat i la seva implicació a l’hora d’organitzar la Festa Major de Sant Pere. “Seria impossible farcir una programació tan completa com aquesta sense vosaltres, les entitats. Sou el motor i l’ànima de la nostra Festa Major, guardianes de les nostres tradicions i principals arquitectes de la identitat rubinenca”, ha dit la màxima edil en el marc de l’acte que ha tingut lloc als jardins de l’Ateneu Municipal. Representants del teixit associatiu rubinenc, membres del ple de l'Ajuntament de Rubí i ciutadania en general han assistit a la cita.

La recepció ha servit un any més per felicitar entitats que enguany estan d’aniversari. És el cas del Club de Futbol Juventut 25 de Septiembre i l’Olímpic de Can Fatjó que fan 50 anys, i l’Associació Compartir-Grup Social Marista que celebra el 25è aniversari. “Tots vosaltres, des dels diferents àmbits en què treballeu, feu de Rubí una ciutat millor. Per molts anys”, ha celebrat Martínez.

Inici de la festa
La recepció d’entitats ha estat l’avantsala de la Festa Major de Sant Pere que arrencarà oficialment aquest dijous amb el seguici (19.30 h) i el pregó (20.30 h) a càrrec de l’actor rubinenc Santiago Granizal i l’actriu Rossy de Palma. La primera jornada de Festa Major estarà protagonitzada, entre d’altres, pel concert d’Antonio José, que actuarà a partir de les 22.30 h a l’Amfiteatre del Parc del Castell en el marc del festival RRandom. “L’espera s’acaba, la Festa Major ja és a tocar. I amb ella arriba el moment de culminar tot allò que heu estat preparant amb tanta il·lusió. L’hora de gaudir i de sentir-se orgullosos de ser rubinencs i rubinenques”, ha conclòs l’alcaldessa.