Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ana María Martínez: ‘Hem treballat amb els centres educatius per garantir la seguretat de l'alumnat’ L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i regidor d’Infància i Educació, Víctor García Correas, han reafirmat la seguretat dels centres educatius de la ciutat en una entrevista a Ràdio Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ana María Martínez: ‘Hem treballat amb els centres educatius per garantir la seguretat de l'alumnat’

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i regidor d’Infància i Educació, Víctor García Correas, han reafirmat la seguretat dels centres educatius de la ciutat en una entrevista a Ràdio Rubí

Moment de l’entrevista als estudis de Ràdio Rubí (Foto: Ajuntament).
Moment de l’entrevista als estudis de Ràdio Rubí (Foto: Ajuntament)

L’Alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i el responsable d’Infància i Educació, Víctor García Correas, han repassat l’actualitat en matèria educativa i han fet balanç de la situació a les aules amb relació a la crisi sanitària. Ho han fet en una entrevista al programa ‘Rubí al dia’, de Ràdio Rubí.

Martínez i García han insistit en garantir la seguretat de les aules rubinenques i han posat en valor la tasca feta pels serveis municipals com també la dels centres.

Com ha dit l’alcaldessa, “Totes les accions que hem dut a terme s’han dissenyat i pensat juntament amb els centres. Volíem que sentissin el nostre suport. A més, tots els serveis han treballat per tirar endavant accions per garantir la tranquil·litat dels centres”.

De la seva banda, el regidor d’Infància i Educació ha exposat la situació de les aules rubinenques i ha traslladat un nou missatge a les famílies: “El percentatge de grups confinats és molt baix. Per això, insisteixo: els infants de Rubí estan protegits al seu centre escolar”.

 

Els grups afectats per confinaments:

L’institut La Serreta té quatre grups confinats

L’institut Torrent dels Alous compta amb dos grup confinats

L’institut Duc de Montblanc té un grup confinat

L’Institut Estatut té un grup confinat

L’institut J.V. Foix té un grup confinat

L’Escola Ribas té dos grups confinats

L’Escola Montessori té dos grups confinats

L’Escola 25 de setembre té dos grups confinats

L’Escola Bressol La Lluna té un grup confinat

En el paquet de mesures, hi figura el repartiment de mascaretes entre els alumnes dels centres de primària i secundària de la ciutat. Segons la previsió, finalment seran prop de 9.000 mascaretes que s’acabaran de repartir en els propers dies entre escoles i instituts.

Secció a Ràdio Rubí dedicada als centres educatius rubinencs

En paral·lel, el regidor d’Infància i Educació, Víctor García Correas, participarà, un any més, a la secció setmanal que Ràdio Rubí dedica als centres educatius de la ciutat. Així doncs, cada dilluns, escoles i instituts on explicaran el seu projecte educatiu, com s’han adaptat a la situació actual i algunes de les iniciatives que duran a terme durant el curs 2020-2021.