Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes de 1r d’ESO aprenen a fer un ús racional de les noves tecnologies amb l’activitat “Estàs pantallat?” El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament organitza una nova edició d’aquesta proposta, consistent en una obra de teatre i un debat posterior https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Alumnes de 1r d’ESO aprenen a fer un ús racional de les noves tecnologies amb l’activitat “Estàs pantallat?”

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament organitza una nova edició d’aquesta proposta, consistent en una obra de teatre i un debat posterior

L’activitat vol prevenir els problemes ocasionats per l’ús excessiu de determinats aparells.
L’activitat vol prevenir els problemes ocasionats per l’ús excessiu de determinats aparells

114 alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Torrent dels Alous participaran el proper 3 de maig a l’activitat Estàs pantallat?, organitzada pel Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Rubí. La proposta té com a objectius prevenir els problemes de salut relacionats amb les pantalles i racionalitzar l’ús de les noves tecnologies.

Estàs pantallat? consisteix en una obra de teatre de petit format en què s’escenifiquen situacions relacionades amb els jocs electrònics, les xarxes socials, el mòbil i la televisió. Posteriorment, s’obre un debat al voltant de l’ús abusiu de les pantalles i dels seus efectes negatius: sedentarisme, aïllament i alienació.

Durant aquest curs escolar 2015-2016, un total de 443 alumnes de 1r d’ESO dels instituts Duc de Montblanc, L’Estatut, La Serreta i el Torrent dels Alous hauran realitzat aquesta activitat. L’acció, que es realitza amb la col·laboració del Servei d’Educació i de la Diputació de Barcelona, forma part del catàleg d’activitats que l’Ajuntament posa a disposició dels centres educatius de la ciutat cada any per tal que puguin triar aquelles que més els interessen.