Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuntament i veïns de Sant Jordi Parc acorden la futura ubicació d’habitatge dotacional al barri L’acord s’ha pres en una reunió mantinguda aquesta setmana, en la qual s’ha confirmat l’ampliació de l’aparcament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ajuntament i veïns de Sant Jordi Parc acorden la futura ubicació d’habitatge dotacional al barri

L’acord s’ha pres en una reunió mantinguda aquesta setmana, en la qual s’ha confirmat l’ampliació de l’aparcament

El solar està ubicat a l’av. Castellbisbal, 78 (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El solar està ubicat a l’av. Castellbisbal, 78 (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i el veïnat de Sant Jordi Parc han consensuat la ubicació d’habitatges dotacionals al barri, en el marc d’una reunió a la qual també hi han assistit membres de l’equip de govern i tècnics municipals. De les dues possibles ubicacions plantejades pel Consistori, s’ha escollit finalment el solar situat a l’alçada del número 78 de l’avinguda de Castellbisbal.

La proposta plantejada per l’Ajuntament recull un sostre màxim per a allotjament dotacional de 1.600 m2, amb una alçada màxima de quatre plantes. A més, possibilita l’edificació d’equipaments d’ús cultural, sanitari, assistencial, esportiu o residencial per a la tercera edat ─la tipologia concreta tindrà en compte l’opinió del veïnat─  amb un sostre màxim de 821 m2 distribuïts en una única planta baixa. La voluntat és destinar aquests habitatges dotacionals a joves de fins a 35 anys i que es reservi un o dos pisos en planta baixa per a persones amb mobilitat reduïda.

En canvi, s’ha desestimat l’altra ubicació que plantejava el Consistori: un solar situat entre l’avinguda de Castellbisbal i el passatge de Topazi. Aquest solar, d’acord amb el veïnat, s’incorporarà en la programació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que acabarà definint el seu ús final.

Durant la reunió, també s’ha confirmat l’ampliació de l’aparcament, una demanda del veïnat del barri.