Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuntament i Protecció Civil repartiran 10.000 mascaretes entre usuaris de transport públic El repartiment s’ha iniciat aquest dilluns entre usuaris i usuàries de l’autobús urbà, de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)i del servei de taxis local https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ajuntament i Protecció Civil repartiran 10.000 mascaretes entre usuaris de transport públic

El repartiment s’ha iniciat aquest dilluns entre usuaris i usuàries de l’autobús urbà, de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)i del servei de taxis local

Voluntaris de Protecció Civil al vestíbul dels FGC (Foto:Ajuntament).
Voluntaris de Protecció Civil al vestíbul dels FGC (Foto:Ajuntament)

Aquest dilluns ha entrat en vigor l’obligatorietat d’utilitzar mascareta al transport públic. Per aquest motiu, Ajuntament i Protecció Civil de Rubí han iniciat el repartiment de mascaretes a les persones que han utilitzat alguna línia d’autobús urbà, els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) o bé el servei de taxi local.
En total, es repartiran 10.000 mascaretes. D’aquestes, 5.000 s’han fet arribar als usuaris i usuàries a través de l’empresa que gestiona l’autobús urbà, Rubibus. Des de l’inici del servei d’aquest dilluns, les persones que n’han fet ús han rebut una mascareta de mans dels conductors i conductores dels vehicles. A més, els combois disposen de cartells informatius sobre la normativa de seguretat vigent. En aquest sentit, els viatgers i viatgeres han de mantenir les distàncies de seguretat pertinent i cal deixar buits la meitat dels seients. Pels que fa a les persones que viatgen de peu, aquestes han de tenir en compte que la densitat fixada és de dues persones per metre quadrat.

En paral·lel, membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Rubí han estat repartint mascaretes al vestíbul de l’Estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) entre les persones que es disposaven a agafar el tren. Aquest dilluns se n’han repartit prop de 1.000 en aquest espai.

D’altra banda, s’han fet arribar 1.000 mascaretes al servei de taxi de Rubí perquè siguin repartides entre les persones usuàries del servei.