Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

30 professionals participen a Rubí en l’elaboració del nou pla d’acció pels polígons del Vallès Occidental La trobada s’emmarca en la mesura Dinamització i preservació dels espais productius del Pacte per la reindustrialització del Vallès Occidental https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

30 professionals participen a Rubí en l’elaboració del nou pla d’acció pels polígons del Vallès Occidental

La trobada s’emmarca en la mesura Dinamització i preservació dels espais productius del Pacte per la reindustrialització del Vallès Occidental

Un moment de la trobada a Can Serra (foto: CCVOC).
Un moment de la trobada a Can Serra (foto: CCVOC)

Rubí ha acollit aquest dimarts la reunió del grup de treball de la mesura Dinamització i preservació dels espais productius del Pacte per la reindustrialització del Vallès Occidental. Els objectius de la reunió han estat, d’una banda, revisar les accions realitzades per impulsar els polígons d’activitat en el marc del Pla d’Acció 2018-2019 i, de l’altra, plantejar els nous reptes, línies i accions a abordar que s’inclouran en el nou Pla d’Acció 2020-2021.

La sessió, que ha tingut lloc a la Masia de Can Serra, ha comptat amb 30 professionals representant a les diferents entitats membres del Pacte, especialment, d’ajuntaments i agents socials i econòmics. S’ha posat en valor la feina feta els darrers temps i la bona cooperació dels darrers anys. També de la necessitat de fer un salt endavant en el desplegament de nous projectes.

Les línies generals que s’han treballat en diferents grups han estat: Sistema d’informació, coneixement i difusió, Subministraments bàsics i canvi de model energètic, Accessibilitat i mobilitat sostenible, Associacions i entitat de gestió de polígons, Promoció, reconversió i transformació del sòl industrial i Dinamització i col·laboració publico-privada. En total s’han identificat una quarantena d’accions a dur a terme en els propers anys.

Aquesta informació, juntament amb les sessions de treball de les altres mesures, serà la base per a poder acabar de definir i validar el nou Pla d’Acció 2020-2021 al llarg del mes d’abril.