Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

250 persones es donen cita al dinar del col·laborador de Sant Antoni Abat L’alcaldessa, Ana María Martínez, destaca la consolidació d’aquesta tradició que posa el punt final als actes de la festivitat dels Tres Tombs https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

250 persones es donen cita al dinar del col·laborador de Sant Antoni Abat

L’alcaldessa, Ana María Martínez, destaca la consolidació d’aquesta tradició que posa el punt final als actes de la festivitat dels Tres Tombs

La Societat Sant Antoni Abat convida a dinar totes aquelles persones i entitats que donen suport a la festa (foto: Localpres) .
La Societat Sant Antoni Abat convida a dinar totes aquelles persones i entitats que donen suport a la festa (foto: Localpres)

La Societat Sant Antoni Abat ha celebrat aquest diumenge el tradicional dinar del col·laborador, amb el qual agraeix cada any el suport rebut per persones, entitats i institucions durant la festa dels Tres Tombs. L’alcaldessa, Ana María Martínez, el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, i el regidor d’Obra Pública i Esports, Juan López, han assistit a la trobada, que ha reunit al voltant de 250 convidats al Casino Espanyol.

Aquesta tradició evidencia que els Tres Tombs són una festa de ciutat, molt participada i arrelada a la vida cultural rubinenca”, ha destacat la màxima responsable municipal, qui ha aprofitat per felicitar l’entitat organitzadora per l’èxit de la celebració d’enguany.

Amb el dinar del col·laborador es tanca la 159a edició de les Festes de Sant Antoni Abat, que a finals del mes de gener van mobilitzar milers de rubinencs i rubinenques. La rua dels Tres Tombs, amb la participació de prop d’una setantena de carruatges i un nombre similar de genets, va ser un cop més l’acte més multitudinari de la festivitat.

Un cop finalitzada la celebració, la Societat Sant Antoni Abat es posa ja a treballar en la propera celebració que, si es confirmen els desitjos de l’entitat, tindrà un caràcter especial. I és que, coincidint amb el 160è aniversari de la festa a la nostra ciutat, Rubí podria acollir la Trobada Nacional dels Tres Tombs a Catalunya.