Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

24 empreses locals ja reben assessorament en el marc del Projecte de Millora de la Competitivitat Les inscripcions continuen obertes per a aquelles empreses interessades a rebre suport per créixer i ser més competitives https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

24 empreses locals ja reben assessorament en el marc del Projecte de Millora de la Competitivitat

Les inscripcions continuen obertes per a aquelles empreses interessades a rebre suport per créixer i ser més competitives

Les companyies reben suport per posar en marxa les accions identificades en el pla de creixement a través d’un pla d’acció.
Les companyies reben suport per posar en marxa les accions identificades en el pla de creixement a través d’un pla d’acció

Ja són 24 les empreses que han iniciat el Projecte de Millora de la Competitivitat, un servei d’assessorament empresarial que ofereix anualment l’Ajuntament de Rubí a través de Rubí Empresa. La proposta s’adreça a petites i mitjanes empreses i persones treballadores autònomes de la ciutat de Rubí que vulguin millorar la seva activitat.

Les inscripcions continuen obertes per a aquelles empreses interessades a rebre suport per créixer i ser més competitives.

Les empreses que ja formen part del projecte provenen de diversos sectors: indústria manufacturera, comerç a l’engròs, activitats sanitàries i de serveis socials, sector de la informació, sector de les activitats artístiques, hoteleria, activitats administratives i educació. La innovació tecnològica i la transformació digital, seguides del màrqueting i la comunicació són les assessories més demandades per les empreses.

El Projecte de Millora ofereix orientació i suport en la millora de l’activitat empresarial, ja sigui en aspectes concrets de la gestió o bé en processos més generals de reflexió estratègica. Un equip tècnic especialitzat guia l’empresa en la definició d'una estratègia empresarial i l'assessora en les diferents àrees de gestió de la seva activitat. A través d’aquest projecte, les empreses locals poden millorar elements clau de la competitivitat com ara l’organització i equip directiu, el màrqueting i la comunicació, la gestió econòmica, el finançament, els recursos humans, la planificació estratègica, la internacionalització, la innovació tecnològica i la comercialització.

Una vegada acceptada la candidatura i realitzada la primera entrevista, l’equip tècnic elabora un pla de treball amb les accions i propostes de millora que es volen desenvolupar. El servei que s’ofereix té un valor de fins a 2.500 euros, en funció del nombre d'hores d’assessorament que s’inverteixin en cada cas. El Projecte de Millora de la Competitivitat se subvenciona al 100% per l’Ajuntament de Rubí i la Diputació de Barcelona i, per aquest motiu, no suposa cap cost per a les empreses participants.

Més de 10 anys de projectes

L’Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, promou des de l’any 2010 anualment el Projecte de Millora de la Competitivitat. Des d’aleshores, més de 400 empreses s’han beneficiat del projecte aplicant accions per tal de millorar la seva competitivitat. De mitjana, la proposta obté un 4,7 sobre 5 en les enquestes de satisfacció dels participants.

Objectius de Desenvolupament sostenible