Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

21 curtmetratges d’arreu del món competiran a la 4a edició de l’Infest El Festival de curtmetratges, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, se celebrarà a El Celler el 12 i 13 de juliol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

21 curtmetratges d’arreu del món competiran a la 4a edició de l’Infest

El Festival de curtmetratges, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, se celebrarà a El Celler el 12 i 13 de juliol

La presentació  ha tingut lloc a El Celler (Foto: Ajuntament/Localpres).
La presentació ha tingut lloc a El Celler (Foto: Ajuntament/Localpres)

El Festival Internacional de Curtmetratges de Terror, Fantàstic i Freak de Rubí Infest celebrarà la seva quarta edició el divendres i dissabte de la setmana vinent, 12 i 13 de juliol, respectivament.

La cita, que tindrà lloc a El Celler i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, porta a competició 21 curtmetratges arribats d’arreu del món. El festival, a més, té programades diferents actuacions musicals amb els Dj’s de l’entitat rubinenca La Sonik, Dj ACME i les bandes F.A.N.T.A i Aullido Atómico.

En aquesta edició, el festival amplia el seu ventall de propostes amb un mercadal, una mostra fotogràfica, un programa de ràdio en directe, la presentació d’un videojoc, un espectacle de dansa, una xerrada al voltant del paper de la dona dins el cinema de terror i l’InfestKids.

La presentació de la proposta ha tingut lloc aquest divendres al matí a El Celler. Els seus responsables han animat els rubinencs i rubinenques a participar de les activitats del festival.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez. El responsable de l’àrea Cultural ha destacat la proposta com “un model d’èxit, consolidat i de molta qualitat”. Rodríguez també ha apuntat que es tracta d’una iniciativa “que fa marca de ciutat a partir de la creativitat”.

De la seva banda, la regidora de Joventut, Annabel Cuesta, ha posat l’accent en la vessant social del festival: “estem molt contents que es parli de qüestions de gènere en aquest festival i que el paper de les dones hi tingui un espai”.

La música del discjòqueis obriran l’activitat divendres i dissabte a partir de les 21 h i a les 22 h començaran les projeccions.

De la seva banda, les activitats complementàries s’inicien a les 18 h, els dos dies, amb l’obertura de Les botigues de l’Horror a la placeta del Celler. El programa Podcast s’emetrà en directe entre les 19 h i les  20.30 h, també els dos dies i es podrà seguir a través de Ràdio Rubí.

La presentació del videojoc Omani serà a les 18 h a la sala Annexa del Celler i els interessats podran provar el joc fins les 21 h. Dissabte, a les 18.45 h, serà el moment de l’actuació de la companyia rubinenca Nemesis Dance Company a la plaça del Celler.

La xerrada ‘El terror de ser mujer’, sobre el paper de la dona en el cinema de terror serà dissabte a la sala Tramuja entre les 18 h i les 19 h.

Finalment, l’InfestKids serà dissabte a la Biblioteca Mestre Martí Tauler a les 11.30 h. Consistirà en la projecció de la pel·lícula ‘Coco’ que s’acompanyarà d’una activitat on especialistes parlaran del tractament del dol i la pèrdua entre els infants.

Fitxers relacionats