Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“El meu primer festival” tornarà al Celler el 13 de maig L’activitat familiar, que suma ja tres edicions, tindrà com a gran convidat el popular grup de música Mainasons https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

“El meu primer festival” tornarà al Celler el 13 de maig

L’activitat familiar, que suma ja tres edicions, tindrà com a gran convidat el popular grup de música Mainasons

Mainasons reinterpreten els grans clàssics infantils (foto: Mainasons).
Mainasons reinterpreten els grans clàssics infantils (foto: Mainasons)

La plaça del Celler Cooperatiu acollirà el proper dissabte 13 de maig la tercera edició d’El meu primer festival, una proposta pensada per apropar als més petits diferents disciplines artístiques mentre juguen acompanyats de les seves famílies. L’activitat, d’accés gratuït, tindrà lloc entre les 17.30 i les 20.30 h.

El meu primer festival arrencarà amb un taller de percussió de tambors a càrrec de Percumusic que servirà per treballar en família aspectes com la comunicació, la capacitat d’escoltar, la concentració i la interrelació, entre d’altres. A les 19 h, arribarà el plat fort de la jornada amb l’actuació de Mainasons, grup format per la Nia, la Mel i el Ton que reinterpreta les cançons infantils tradicionals amb un nou format fresc i engrescador que fa servir ritmes propis del jazz, el soul o el funk.

Les persones que acudeixin a El meu primer festival tindran a la seva disposició un foodtruck amb menjar i beguda.

Propostes familiars
Aquesta temporada, el Celler ofereix altres propostes pensades especialment per al públic infantil, com ara el cicle Obert per a famílies a càrrec de l’entitat Experimentem amb l’ART. Dins d’aquesta programació, estan previstes tres noves sessions fins al mes de juliol: Laberints és la proposta per al 20 de maig, en el marc de la qual es podran construir i resseguir diferents laberints. El 17 de juny, en canvi, els assistents podran dissenyar tota una ciutat amb capses de cartró dins l’activitat Ciutat imaginada. El cicle es tancarà el 22 de juliol amb Rastres i recorreguts, una nova proposta al voltant de l’espai i el moviment.

Els infants han d’anar a les activitats acompanyats com a mínim d’una persona adulta.