Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“El meu primer festival” torna aquest dissabte al Celler La proposta, adreçada al públic infantil, inclourà el concert “Reggae per xics” a càrrec de la banda The Penguins https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

“El meu primer festival” torna aquest dissabte al Celler

La proposta, adreçada al públic infantil, inclourà el concert “Reggae per xics” a càrrec de la banda The Penguins

Les anteriors edicions d’“El meu primer festival” han gaudit d’un gran èxit de públic (foto: Ajuntament de Rubí).
Les anteriors edicions d’“El meu primer festival” han gaudit d’un gran èxit de públic (foto: Ajuntament de Rubí)

La plaça del Celler Cooperatiu acollirà el proper dissabte 1 de juny una nova edició d’El meu primer festival, una iniciativa pensada per apropar als més petits diferents disciplines artístiques mentre juguen acompanyats de les seves famílies. L’activitat, d’accés gratuït, tindrà lloc entre les 17.30 i les 20.30 h.

El meu primer festival arrencarà amb l’activitat lúdica #espaiagulla, a càrrec de la companyia Què fas Carlota? En el marc d’aquesta proposta, un element quotidià com l’agulla d’estendre es convertirà en moltes coses diferents, tot fomentant la imaginació i la participació dels infants.

A les 19.30 h, arribarà el plat fort de la tarda amb l’actuació de la banda The Penguins, que portarà a la plaça del Celler Cooperatiu el seu espectacle Reggae per xics. En aquest concert, una dotzena de músics interpretaran un repertori de cançons populars i d’autor d’arreu de Catalunya passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicans. Es tracta d’un espectacle apte per a totes les edats que, a banda d’apropar els sons caribenys als més petits, també els permet descobrir una gran diversitat d’instruments.

The Penguins van iniciar la seva carrera el 2006 moguts per la seva passió per la música jamaicana i anys més tard van decidir crear el projecte Reggae per xics per transmetre els seus valors musicals als nens i nenes. Aquesta iniciativa s’ha traduït en un disc i tot un projecte pedagògic.

Tant l’activitat #espaiagulla com l’espectacle Reggae per xics són d’accés gratuït.