Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“El Mago de Oz” arriba aquest divendres al Teatre Municipal La Sala amb una doble sessió L’equipament cultural també ha programat per dissabte l’innovador espectacle musical “Oper & Jazz”, interpretat per Monik Bargalló https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

“El Mago de Oz” arriba aquest divendres al Teatre Municipal La Sala amb una doble sessió

L’equipament cultural també ha programat per dissabte l’innovador espectacle musical “Oper & Jazz”, interpretat per Monik Bargalló

“El Mago de Oz” juga amb la dansa i les ombres (foto: www.believeteatro.org).
“El Mago de Oz” juga amb la dansa i les ombres (foto: www.believeteatro.org)

Dansa i música tornaran a coincidir aquesta setmana al Teatre Municipal La Sala gràcies a la programació de dos espectacles innovadors: una nova versió d’El Mago de Oz a càrrec de la jove companyia Believe Teatro i la proposta musical Oper & Jazz, amb la cantant Monik Bargalló.

Aquest divendres s’han programat dues sessions d’El Mago de Oz a les 19 i les 21.30 h. La companyia Believe Teatro portarà a Rubí la seva particular versió del clàssic que va popularitzar el cinema, en aquesta ocasió amb un gran protagonisme de la dansa i els jocs de llums i ombres. Com al musical original, Dorothy i el seu gos Totó viatgen des de l’erma Kansas fins al surrealista País d’Oz, on hauran de localitzar el gran mag perquè els ajudi a tornar a casa. En el seu recorregut pel camí de rajoles grogues, coneixeran un lleó covard, un espantaocells sense cervell i un home de llauna sense cor que es convertiran en els seus companys d’aventura.

El Mago de Oz és una producció de Pablo Naveire, Mario López i Óscar Fonts, amb direcció i coreografia d’Elisabeth Marín. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada per 15 € a la taquilla del Teatre Municipal La Sala o bé reservar mitjançant el web de Ticketea. El mateix dia de l’espectacle, els tiquets tindran un preu de 18 €.

També aquesta setmana es podrà veure a l’equipament cultural del carrer Cervantes l’espectacle musical Oper & Jazz, una proposta innovadora en què es fusionen lírica i jazz gràcies als arranjaments del músic barceloní Lluís Vidal. Les interpretacions aniran a càrrec de la cantant Monik Bargalló, que estarà acompanyada damunt l’escenari per cinc músics de gran carrera musical clàssica i jazzística.

El concert tindrà lloc dissabte a les 21 h en el format Entre bambolines ─amb el públic a l’escenari─. Les entrades es poden adquirir al mateix teatre al preu de 10 €, amb opció d’un descompte de 2,5 € per a pensionistes i posseïdors del Carnet Biblioteca.