Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“El documental del mes” especula sobre una hipotètica arribada dels alienígenes a la Terra La pel·lícula danesa “The visit”, dirigida per Michael Madsen, es podrà veure aquest divendres a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

“El documental del mes” especula sobre una hipotètica arribada dels alienígenes a la Terra

La pel·lícula danesa “The visit”, dirigida per Michael Madsen, es podrà veure aquest divendres a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

Un dels fotogrames de “The visit”.
Un dels fotogrames de “The visit”

Dins el cicle El documental del mes, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler projectarà aquest divendres a les 19 h la pel·lícula danesa The visit, que planteja una hipotètica primera presa de contacte amb la vida alienígena a la Terra. 

El film parteix de la idea que els avenços tecnològics de les darreres dècades han augmentat exponencialment les probabilitats que la Terra sigui coneguda i visitada per éssers alienígenes. Davant d’això, la pel·lícula reflexiona sobre com seria la primera presa de contacte amb la vida extraterrestre, traient a la superfície els temors, esperances i rituals del gènere humà. The visit és, en aquest sentit, una mirada personal a la imatge que tenim com a espècie i civilització.

El documental, del 2014, ha passat per diversos certamens internacionals, entre els quals figura el Festival de Sitges. El seu director, l’artista conceptual Michael Madsen, és el responsable també de la premiada Into Eternity (2010), a banda de les més recents Halden Prison i Cathedrals of Culture, iniciada juntament amb Wim Wenders.

“El documental del mes”
El documental del mes és una iniciativa que, amb la voluntat d’apropar aquest gènere als espectadors més enllà de les grans capitals, estrena cada mes un documental en una xarxa de 50 sales de tot l’estat i Llatinoamèrica. Es tracta d’una oferta de pel·lícules de qualitat avalada per diversos premis i altres reconeixements internacionals.

Totes les projeccions programades en els darrers mesos tenen lloc a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, que s’ha convertit en l’emplaçament provisional d’aquesta activitat com a conseqüència de les obres de millora que s’estan fent al Celler. L’entrada és gratuïta.