Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Rubí impulsa el tecnotalent" busca persones i empreses interessades en la transformació tecnològica i digital El programa, que es desplega a través de Rubí Forma, vol promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic del teixit empresarial a través de la tecnologia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

"Rubí impulsa el tecnotalent" busca persones i empreses interessades en la transformació tecnològica i digital

El programa, que es desplega a través de Rubí Forma, vol promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic del teixit empresarial a través de la tecnologia

"Rubí impulsa el tecnotalent" busca persones i empreses interessades en la transformació tecnològica i digital.

Rubí impulsa el tecnotalent és un programa que neix en el context de la crisi sanitària generada per la COVID-19 i es dirigeix a persones i a empreses de Rubí. Subvencionat per la Diputació de Barcelona, vol promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic del teixit empresarial a través de la tecnologia.

La situació d’emergència sanitària ha trobat en la tecnologia un suport essencial. La COVID-19 ha posat a prova la maduresa digital tant de les persones com de les empreses i ha requerit una gran capacitat d’adaptació a l’entorn per poder-ne sortir amb èxit. Aquest programa és el resultat de l’aprenentatge que ha significat viure la pandèmia”, argumenta el regidor d’Educació i Ocupabilitat, Víctor García Correas.

Rubí impulsa el tecnotalent es dirigeix a persones d’entre 16 o 64 anys amb l'ESO que estiguin interessades a formar-se en l’àmbit tecnològic i digital. El programa ofereix competències digitals, tècniques i transversals a través d’un pla individualitzat i culmina amb pràctiques en empresa.“Rubí impulsa el tecnotalent fa una aposta clara pel talent femení per tal d’evitar desigualtats i incrementar l’accés de les dones a llocs de treball tradicionalment masculinitats, com les ocupacions que tenen a veure amb la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques”, afegeix García Correas.

La proposta també s’adreça empreses del món de l’alimentació o la salut en procés de digitalització. A través de Rubí impulsa el tecnotalent, accediran als perfils digitals que necessiten i tindran l’oportunitat de crear de grups d’acció amb altres empreses del territori amb reptes i objectius comuns.

Es pot obtenir més informació sobre el programa a través de la web del Rubí Forma o presencialment a l’edifici de la rambleta de Joan Miró, s/n (de 8 a 15 h).