Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

‘Raíces del Sur’ celebra 32 anys a La Sala La proposta musical va comptar amb la presència de la primera tinenta d’alcaldia Maria Mas i alguns regidors de l’Ajuntament de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

‘Raíces del Sur’ celebra 32 anys a La Sala

La proposta musical va comptar amb la presència de la primera tinenta d’alcaldia Maria Mas i alguns regidors de l’Ajuntament de Rubí

Lídia Juste, Maria Mas i Toni Sevilla a La Sala.
Lídia Juste, Maria Mas i Toni Sevilla a La Sala

Ràdio Rubí emet des de 1985 el magazín de cultura andalusa Raíces del Sur. El programa que dirigeix i presenta Toni Sevilla fa 32 anys que difon la música, la cultura i els costums andalusos, amb especial atenció a les propostes de les entitats andaluses rubinenques. Des del vessant musical del programa, el Raíces del Sur s’ha convertit en una plataforma per projectar la feina d’artistes d’arrel andalusa.

Maria Montilla, Alborada Flamenca, Víctor Palacios o Rafa Bueno són alguns dels cantants que aquest dissabte han pujat a l’escenari del Teatre Municipal La Sala per commemorar el 32è aniversari del programa davant de més de 200 persones. “Volem donar suport a un espai històric de la ràdio pública de Rubí que es manté en antena amb molt bona salut i que avui celebra el seu aniversari amb artistes de molta qualitat”, ha dit la primera tinenta d’alcaldia i regidora de comunicació, Maria Mas.

Durant el festival, Sevilla ha tingut també paraules d'agraïment per als artistes: "Estic convençut que la gent ha sortit contenta de La Sala perquè hem ofert un cartell molt divers. I dins de la diversitat musical, hi ha molta riquesa".

El Raíces del Sur s’emet de dilluns a divendres de 18 a 19 h.