Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

‘De tapes per la fira’ ven més de 21.000 platets en 10 dies L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha lliurat un reconeixement als tres establiments més valorats per la ciutadania: Cafè Berlín, La Cañita i L’Antic Hostal del Gall https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

‘De tapes per la fira’ ven més de 21.000 platets en 10 dies

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha lliurat un reconeixement als tres establiments més valorats per la ciutadania: Cafè Berlín, La Cañita i L’Antic Hostal del Gall

Els restauradors que han servit les millors tapes amb l’alcaldessa, la presidenta de Sant Galderic i el regidor de comerç (foto: Lali Puig).
Els restauradors que han servit les millors tapes amb l’alcaldessa, la presidenta de Sant Galderic i el regidor de comerç (foto: Lali Puig)

La coca de pollastre marinat amb porro, cheddar i cogombre del Cafè Berlín és, pels rubinencs, la millor tapa de la setena ruta “De tapes per la Fira”. Aquest divendres ha tingut lloc a l’Ateneu Municipal el lliurament dels diplomes als tres restauradors que, segons la ciutadania, van elaborar les millors propostes gastronòmiques de la ruta inclosa a la Fira de Sant Galderic. L’Hamburguesa feta a casa amb ceba confitada i allioli suau en pa de patata de La Cañita ha quedat en segona posició i la Mini burger de Rubia Gallega de l’Antic Hostal del Gall  ha estat la tercera tapa més valorada.

Com a Ajuntament hem de felicitar i agrair la feina i l’esforç que han fet els 34 restauradors de la ciutat per oferir una tapa inèdita que mostra la qualitat que sabem que té la cuina que es fa a Rubí ”, ha dit l’alcaldessa, Ana María Martínez. “És un reconeixement a la nostra feina i n’estem molt orgullosos”, ha explicat Marcos Guil del Cafè Berlín que ha venut més de 1.900 tapes en el marc de la ruta. “Participar en aquesta proposta ens dona molta imatge, la gent et coneix més i la ciutadania respon i surt al carrer, estem molt contents”, argumenta Gil.

Entre l’11 i el 20 d’octubre, es van servir 21.157 tapes, un 20% més que l’any passat. Tots els establiments participants diuen que han atès clients nous amb motiu de la ruta i més del 96% asseguren que repetiran l’experiència l’any vinent. “Gràcies a Sant Galderic per la seva il·lusió i dedicació en l’organització de la fira. Tenim una ciutat que quan s’organitzen esdeveniments al carrer, no només l’ocupem, el vivim. I hem d’agrair a les persones que ho fan possible”, ha conclòs Martínez. També la presidenta de l’Associació de Sant Galderic, Ariadna Benavides, ha agraït la participació de tothom i ha avançat que l‘entitat ja treballa “per oferir més activitats i més propostes de cara  la 25a edició de la Fira de Sant Galderic”.

Durant l’acte també s’ha fet el sorteig de 3 vals-restaurant de 30 € entre totes les persones que han votat per a escollir la millor tapa de la ruta. Ariadna Esteve, Maria del Mar Sánchez i Elisabeth Fabré podran fer servir el premi en qualsevol dels 34 restaurants que han format part del “De tapes per la fira”.