Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

180 persones han iniciat les proves d’accés a la Policia Local Les proves de coneixements generals i específics han tingut lloc aquest dijous al pavelló de la Llana https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

180 persones han iniciat les proves d’accés a la Policia Local

Les proves de coneixements generals i específics han tingut lloc aquest dijous al pavelló de la Llana

Moment de les proves (Foto: Ajuntament).
Moment de les proves (Foto: Ajuntament)

231 persones, entre elles 62 dones, han estat admeses al procés selectiu per cobrir cinc places al cos de la Policia Local. D’aquests, 180 aspirants han participat aquest dijous a les proves de coneixements específics i generals que han tingut lloc al pavelló de la Llana.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha posat en valor aquesta cita: “aquest és un nou pas dins el procés d’enfortiment de la nostra policia. Volem dotar el nostre cos de les persones més preparades i les millors eines perquè treballin en les millors condicions i ofereixin el millor servei als veïns i veïnes de Rubí”.

La prova d’aquest dimecres enceta el procés de selecció que continuarà amb una avaluació psicotècnica. Després serà el torn de la prova de llengua catalana i les entrevistes per competències. El següent pas són les proves físiques i, finalment, es faran les proves mèdiques.

Les 5 persones que aconsegueixin millor puntuació en aquestes proves entraran a l’Escola de Policia de Catalunya, on començaran la formació prèvia a la incorporació al cos.

L’Ajuntament continua el procés d’ampliació dels efectius de la Policia Local. La setmana passada, va tenir lloc l’acte de rebuda als nous agents provinents del procés de mobilitat administrativa. En paral.lel, vuit agents estan completant la seva   

El cos també ha renovat la seva flota de vehicles incorporant automòbils més eficients energèticament i més ben equipats per a dur a terme la tasca policial.

Objectius de Desenvolupament sostenible