Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

14.000 persones passen per la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge La proposta s’ha consolidat com a esdeveniment de qualitat a la comarca https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

14.000 persones passen per la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge

La proposta s’ha consolidat com a esdeveniment de qualitat a la comarca

L'alcaldessa i el regidor de comerç han visitat la fira dissabte al migdia (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
L'alcaldessa i el regidor de comerç han visitat la fira dissabte al migdia (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

La Fira de la Cervesa Artesana i el formatge de Rubí ha arribat a la seva maduresa en la seva sisena edició i s’ha consolidat com un esdeveniment que combina les propostes d’oci musical, la gastronomia de proximitat i una amplíssima varietat de cervesa artesana. Enguany s'ha potenciat el producte de quilòmetre zero amb diverses cerveseries de l’entorn de Rubí, però com en altres edicions, la cerveseria local Bertus ha estat la cervesa estrella de la fira. L'afluència de públic ha estat constant durant els tres dies i, en total, 14.000 persones han passat per la rambla del Ferrocarril. Dissabte al vespre es van exhaurir els gots oficials de l'esdeveniment i el moment de més públic ha estat dissabte a la nit, coincidint amb el concert dels Smoking Stones.

Durant aquests sis anys, la proposta ha acostat la cervesa poc comercial a un públic cada cop més especialitzat. “La fira s’ha posicionat com a esdeveniment de qualitat a la comarca. Ens agrada molt veure que ve gent de tot arreu i saber que la nostra cervesa, la de Rubí, és la més tastada”, diu l’alcaldessa, Ana María Martínez. “També valorem molt que tot el personal que els organitzadors contracten per la fira siguin rubinencs i rubinenques, des dels monitors dels espais infantils fins al reforç de neteja”, conclou.

2500 nens i nenes van poder gaudir de les tres activitats gratuïtes pensades pels més petits: Natural Kids, la Sínia Ecològica i el Carrussel de la Verema. Enguany, les activitats infantils quedaven totalment separades de l’àrea de consum.

La fira ha comptat amb 18 productors de cervesa artesana i fabricants de formatges.