Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la convocatòria per a cobrir el lloc de treball de Gerència de la societat municipal Font del Ferro, S.L. Les sol·licituds es poden presentar fins al 25 de setembre de 2020. https://www.rubi.cat/ca/actualitat/avisos/oberta-la-convocatoria-per-a-cobrir-el-lloc-de-treball-de-gerencia-de-la-societat-municipal-font-del-ferro-sl/@@images/image/preview

Oberta la convocatòria per a cobrir el lloc de treball de Gerència de la societat municipal Font del Ferro, S.L.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 25 de setembre de 2020.

Font del Ferro, S.L. ha obert la convocatòria per a cobrir el lloc de treball de Gerència de la societat municipal. El lloc de treball correspon al d’un directiu no màxim responsable ─són màxims responsables de la societat els membres que conformen el Consell d’Administració com a òrgan col·legiat i aquells que, formant part d’aquest òrgan, ostenten facultats delegades─.

Consulta les bases de la convocatòria per conèixer les característiques i funcions del lloc de treball, les condicions bàsiques de la relació contractual, els requisits de participació a la convocatòria, la forma i termini de presentació de les sol·licituds i els criteris de selecció, entre d'altres. 

Les sol·licituds es poden presentar fins al 25 de setembre de 2020 al domicili de la societat, situat al carrer de Càceres, s/n, en la seva confluència amb el carrer Mallorca, en horari de 9 a 14 h.